Guest Stef #1 Публикувано 29 Април, 2004 вижте какво регистрираха днес в КАТ - някъв сърбин - 1800 кубика е машинката - шумовото й замърсяване беше не по-голямо от на домашното ми PC забележете броя на копчетата над резервоара...мисля че повечето бяха за стереото Снимките в пълен size може да видите на http://sitekreator.com/stef/1800_cm3.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 29 Април, 2004 Вери найс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #3 Отговорено 29 Април, 2004 Голем ЗВЕР тва чудо на две колела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #4 Отговорено 29 Април, 2004 Yeah Това е последния модел GOLD WING - "1800"(излезна 2001-а или 2002-а година някъде). Двигателя му е 1800 кубиков, 6 (шест) цилиндров "V"-образен Казват, че този двигател е ЕТАЛОН Пък и самият GOLD WING е БЕЗ конкуренция на пазара, още с появяването си през 70-те години. НЯМА друг такъв като него Лукса в тази машина е на такава висота, че неща като Стерео уредба и Климатик () са стандарт Просто.....феноменална машина е това PS: миналото лято в Приморско имаше една група от мотористи, фенове на Хонда Имаше 3 (три) Gold Wing-а, един от които беше именно такъв - "1800" модела (даже беше същия цвят), а другите два бяха по-стария модел (Gold Wing 1500). Трябва да ви кажа, че за около половин час в центъра на Приморско тези машини, буквално казано, станаха АТРАКЦИЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 29 Април, 2004 В Студентски Град пред Айсберг се събрат рокери от време на време, имаше един GoldWing 1500ADH-HONDA, дай малко повече инфо за това, двигател, маса, ускорение.Това с климатика не ми стана много ясно, ама здраве да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 29 Април, 2004 Страшна машина е тва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #7 Отговорено 29 Април, 2004 Виж ТУК за тех. характеристики.Виж, това за Климатика - може и да греша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa #8 Отговорено 29 Април, 2004 Макар че не съм фен на този тип мотори този е невероятен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 30 Април, 2004 Мотора е Boxer, както и предполагах, ама гледам дизелка, 118кс при 5500 оборота, за 1.8 мотор не е нищо. Но то на такъв мотор такава му е идеята, не като някоя пистарка да пищи с 12000 оборота - 168 нютонметра на 400 кг мотор, си е направо Dodge Viper на 2 колела!А задното е 185/60Р16 - направо като на кола!А снощи гледах повторението от 18.4 на някакво състезание за MotoGP, Max Biaggi (HONDA) преследваше през цялото време Valentino Rossi (Yamaha), подаваше му се на всеки завой, и 10 обиколки преди края успя да го изпревари. Но после Роси го натисна, и предпоследната обиколка си върна преднината, и финишира пръв, нос до нос! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове