paRADOx 1011 #1 Публикувано 25 Юли, 2010 Това е базовата снимка: Интегра край морето! Имате една седмица да промените колата така, както на вас ви харесва. Ако искате на джип, пикап, лимузина, влак..... изборът е Ваш! Този път няма с какво да Ви стимулирам. Напревете го просто за удоволствие. Няма да има предметна награда, но ще има анкета, и ще видим кой се е справил най-добре. Пращайте ми проектите си на ЛС, и следващата Неделя аз ще имам грижата да пусна анкета. Това е. Успех на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #2 Отговорено 25 Юли, 2010 Браво че продължи традицията.Сложи в анкетата и оригиналната снимка да гласувам за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #3 Отговорено 25 Юли, 2010 Мисля да стартирам с лек japan style.. след малко време работа се получи това : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 26 Юли, 2010 Малко изпревари събитията, но няма значение Искам само да съобщя, че получих разработка от нов така да се каже участник, и смея да твърдя че се е справил адски добре. Стягайте се момчета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове