Guest GReddy #1 Публикувано 21 Март, 2006 (Редактирано) Honda GRXРазгледайте добре и другите модели.Надявам се да останете доволни. Редактирано 21 Март, 2006 от GReddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 22 Март, 2006 Абе много ми прилича на Nissan 350Z... такова усещане имам, иначе е красива разбира се. Прилича във фаровете малко на нисана, иначе на всякъде другаде си е уникална. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 22 Март, 2006 ооо незнам на кво прилича ама колата е брутално яка и злобна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest grizli #4 Отговорено 22 Март, 2006 Невероятно и жестоко...тва е бати звера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 22 Март, 2006 ммммммм да могат да ме навият да слезна от моята и да се кача на тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 22 Март, 2006 аз нещо не съм впечатлен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 22 Март, 2006 бива -бива радва ме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #8 Отговорено 22 Март, 2006 (Редактирано) Дано не звучи като светотатство ама тази тойота волта малко по надоло ме кефи много повече Редактирано 22 Март, 2006 от buddi5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #9 Отговорено 22 Март, 2006 НЕЕЕ.....аам думи..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #10 Отговорено 22 Март, 2006 Дано не звучи като светотатство ама тази тойота волта малко по надоло ме кефи много повече <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #11 Отговорено 22 Март, 2006 Дано не звучи като светотатство ама тази тойота волта малко по надоло ме кефи много повече <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}> и аз съм така. ама Волта-та е могъщ концепт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #12 Отговорено 22 Март, 2006 прекалено е "усмихната" за хонда, спрямо "сърдитите и намръщени" Х-сове на по-горе пишещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ivan CRX1.5 #13 Отговорено 22 Март, 2006 еми супер е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #14 Отговорено 22 Март, 2006 Тази концепция е от 1997 година още ... и ако не се лъжа носеше името [/b]JVX[/b], а не GRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #15 Отговорено 22 Март, 2006 и на мен очите ми останаха повече в Тойотата ,НО предницата силно напомня S 2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове