saaron 36 #1 Публикувано 24 Юли, 2010 След суап на предни спирачки и генерация ми останаха следните неща за продан:1. Изпускателен колектор от Сивика ,оригинален 4-1.2. Главини ,шенкели , апарати ,накладки има и дискове на 240 мм но са кривички. Цените са по споразумение и подлежат на коментиране .За контакти ЛС или 0894/441826 Вальо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #2 Отговорено 5 Септември, 2010 (Редактирано) След суап на предни спирачки и генерация ми останаха следните неща за продан: 1. Изпускателен колектор от Сивика + мет.гарнитура,оригинален 4-1.- 45 лв. Едната шпилка на колектора тия от Крафт леко са я резнали ,но мисля че това не и пречи да се затегне 2. Главини ,шенкели , апарати ,накладки има и дискове на 240 мм но са кривички. - 95 лв. Апаратите в момента не са при мен ..пратих ги с едни други части по погрешка ,но при интерес ще ги взема и тях! Цените са по споразумение и подлежат на коментиране .За контакти ЛС или 0894/441826 Вальо! Редактирано 5 Септември, 2010 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове