Jump to content
Guest arsen

Радиатор

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте! Днес ми протече радиатора.Тече по малко, но все пак тече кажете къде има добър майстор да ми го направи. Колата ми е 4 ген сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

zdrasti,kolegaaz imam takav radiator no i toi e otremontiran,mislq 4e e stanal dobre.ako proevqvash interes drasni na li4ni. ili 0887 329307 p.s sorry za latinicata ama pc-to e skapano neshto ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Влизаш в OMV, Shell и си копуваш добавка за спиране на течове:Snap, STP, Lucky Mouli от 6 до 12лв. и си решаваш проблема. Аз лично имах същия проблем и си го реших по същия начин и съм OK! :(:D:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

аз лично съм противник на тез добавки,,:( /временно решение/- запушва всичко, заедно с парното и кат смениш антифриза, радиатора започва да тече кат лейка. успокояваш се че всичко е ок и в един момент виждаш стрелката на температурата е червеното/ужас/ :D аз така си пре..ах гарнитурата и по-късно главата. сваляй радиатора и го носи на свестен майстор да го надуе че да види от де тече и ремонтира :(

успех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

аз лично съм противник на тез добавки,,:(  /временно решение/- запушва всичко, заедно с парното и кат смениш антифриза, радиатора започва да тече кат лейка. успокояваш се че всичко е ок и в един момент виждаш стрелката на температурата е червеното/ужас/ :D аз така си пре..ах гарнитурата и по-късно главата. сваляй радиатора и го носи на свестен майстор да го надуе  че да види от де тече и ремонтира  :( 

успех :D

<{POST_SNAPBACK}>

Това ми е втора кола с подобна добавка. Първата съм я карал около 50 000км. + смяна на антифриз и никакви проблеми. Добавката беше течна а, не на прах-която увеличава възможноста от запушване. Но нека всеки да решава сам за себе си. Просто се опитвам да помогна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

да така е всички се опитваме да помагаме, а аз само си казах скромното мнение :( и не искам да обиждам никой колега, :( все пак колегата иска да чуе повече мнения и сам да си напрай сметка. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest peterk

Колега малко след като взех колата се оказа, че радиатора ми е спукан. Само че човека, от който я взех е слагал някакви добавки за запушване и първоначално проблем нямаше. Като смених антифриза обаче радиатора протече и тоя дето ми сменя антифриза ми каза за някаква добавка не помня марка ма ми се видя доста скъпа, взех я и като я сложи в радиатора спря да тече. След месец обаче теча пак се появи и този път направо смених радиатора с нов от тогава проблем с течове нямам... За късмет парното не ми се запуши а мисля, че в колата е наливано доста пъти такива добавки ма това не е решение на проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Има и друг вариянт но ако знаеш от къде е теча можеш да го залепиш с "пластелин" - 6.24лв.Ако имате нужда от повече инфо, питайте! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Значи колега, аз ти предлагам няколко варианта:1) Нов2) Втора употреба, без всякакви гаранции3) Лепене, запояване, заваряване или там кой както си го нарича - 0888219370 Владо, много е кадърно момчето, основно се занимава с климатици, но при положение, че там налягането е към 20 атм. смятай4) АвторадиаториИ на последно място, но не по значение, Късмет!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...