Guest nia #1 Публикувано 21 Март, 2006 да ви кажа - събота 11 часа -София-предиобед S 2000 С 4780С- /нещо си/ - лазурно синя - прекрасна- вълшебна в малка уличка в кв. Св.Троица - баааааси - направих задръстване - запиших 1 пряка щеше да ме бутне едно такси и един рейс - но няма значение отърках и се хихихихи .- обаче собственика след поне половинчасови мои усилия не излезе - много сладка беше - ама се наложи да потегля все пак------------------------неделя - пловдив - 14 часа слеобяд сивик - 8ца - сив - дизел на малка уличка преди старият град/ е не мога да ви кажа как се казва уличката/ - останах без съзнание - пак беше паркирана с НЕбългарски номер внос Интерлиз-това па не го знамми кво да ви кажа - омазах се по нея близо около поне час и 40 мин - бръкнах и навсякъде - уникална - даже и ръчната дето е толкова у лево - пак ми харесаднес е вторник а ензимите ми в организма още се бунтуват - оргадзъм е повярвайте ми момчета - сънувам я - прекрасна е - да се радваме за приятелите ни от Пловдив че това е престояло там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 21 Март, 2006 Вълшебни мигове....завиждам ти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #3 Отговорено 21 Март, 2006 ЛУДА! И заради това те обичаме Пожелавам скоро да се сдобиеш с едно от двете ( а може и с двете) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 21 Март, 2006 тази S2000 в света троица и аз я видях - тъкмо се изнасях от старата квартира (и квартала) и гледам пред блока ми спряла!направих няколко снимки с чужд телефон и още си ги чакам ... красавица!много и е издължена муцуната, на живо изглежда доста по-различно отколкото по телевизията - ниска и сплескана! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 21 Март, 2006 a аз пък седях в s2000 и беше яко супер удобно е шоферското място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове