Jump to content
Guest nia

събота и неделя

Recommended Posts

Guest nia

да ви кажа - събота 11 часа -София-предиобед S 2000 С 4780С- /нещо си/ - лазурно синя - прекрасна- вълшебна в малка уличка в кв. Св.Троица - баааааси - направих задръстване - запиших 1 пряка щеше да ме бутне едно такси и един рейс - но няма значение отърках и се хихихихи .- обаче собственика след поне половинчасови мои усилия не излезе - много сладка беше - ама се наложи да потегля все пак------------------------неделя - пловдив - 14 часа слеобяд сивик - 8ца - сив - дизел на малка уличка преди старият град/ е не мога да ви кажа как се казва уличката/ - останах без съзнание - пак беше паркирана с НЕбългарски номер внос Интерлиз-това па не го знамми кво да ви кажа - омазах се по нея близо около поне час и 40 мин - бръкнах и навсякъде - уникална - даже и ръчната дето е толкова у лево - пак ми харесаднес е вторник а ензимите ми в организма още се бунтуват - оргадзъм е повярвайте ми момчета - сънувам я - прекрасна е - да се радваме за приятелите ни от Пловдив че това е престояло там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Вълшебни мигове....завиждам ти ... :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
ЛУДА:worthy:! И заради това те обичаме:punk: Пожелавам скоро да се сдобиеш с едно от двете ( а може и с двете):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тази S2000 в света троица и аз я видях - тъкмо се изнасях от старата квартира (и квартала) и гледам пред блока ми спряла!направих няколко снимки с чужд телефон и още си ги чакам ... красавица!много и е издължена муцуната, на живо изглежда доста по-различно отколкото по телевизията - ниска и сплескана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

a аз пък седях в s2000 и беше яко супер удобно е шоферското място :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...