Jump to content
Guest mihho

Civic MA8 Project

Recommended Posts

Guest ASRACING

:) ...мерси много колеги оценявам го  :D  :)  :P ....има де се гласи още...но не по оптика ....а сега преминаваме към събиране на средства....2 месеца яко бачкане като хамал... за следващо подобрение с инициали B16 :)...дано му падне цената малко или митото  докато събера пара че ше събирам баяя дълго време ...или ше забода един охльо-бохльо :)

<{POST_SNAPBACK}>

Събирай, че другия месец ще имам една свободна моторетка В16 ! А, като стана въпрос за спойлерите, не мислиш ли да почерпиш ? Все пак ти дадох хубави неща, че ако беше отишъл в тунинг центъра, нямаше да остане за почерпка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

;) ...мерси много колеги оценявам го  :)  :D  :P ....има де се гласи още...но не по оптика ....а сега преминаваме към събиране на средства....2 месеца яко бачкане като хамал... за следващо подобрение с инициали B16 ;)...дано му падне цената малко или митото  докато събера пара че ше събирам баяя дълго време ...или ше забода един охльо-бохльо ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Събирай, че другия месец ще имам една свободна моторетка В16 ! А, като стана въпрос за спойлерите, не мислиш ли да почерпиш ? Все пак ти дадох хубави неща, че ако беше отишъл в тунинг центъра, нямаше да остане за почерпка ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Казвай Какво пиеш. ;) ..какво ядеш :) ....черпа квото кажеш нямаш ядове...ти знаеш че го оценявам това което направи за мен ;) ...така че почерпката я имаш друкратно :P;)......иии събирам...почвам да карам на въздух и вода.....аз и ще бачкам от другия месец...такаче мое ми излене късмета..малееее ;):):) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...