Jump to content
Guest mihho

Civic MA8 Project

Recommended Posts

Guest mihho

Е не може да не ви се похваля :(...След Много Нерви ,Време и Пари успях да постигна целта си..да трансплантирам Кристални стопове на Англичанка...ии стана уникална (мое Мнение)ии мн се радвам....е вече ще спя спокойно ...поне засега...и искам да видя какво е вашето мнение разбирасе...защото за мене е важно :):)

Ето и снимка на красавицата

Публикувано изображение

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

браво брато станало е униукално - :(:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Станало е прекрасно :( Уникална е !Евала за ентусиазма :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

червените кръгове се връзват добре с цвета на колата:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Със сигурност поведе класацията в клас "Англичанка" :( Кефи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Браво,Михо!Чудесно е станало.Абе чалъмарче си ти :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Браво Михо, луд си признах те. А машината е 1 път! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Супер е,само така! :worthy: Винаги съм смятал че кристалките ходят най много на сребриста или чевена кола!Магнума е прав,много си ходят червените кръгове с боята!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

благодаря ви много колеги....все пак без ваште съвети и предложения немаше да са стигне до консенсус....бати и сложната дума...още ведниж благодаря :worthy::punk:

аа и ето малко нощни снимчици

Публикувано изображение

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

браво бате велик си . дано има повече като мен и теб в смисъл откачалки :punk::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

браво бате велик си . дано има повече като мен и теб в смисъл откачалки  :)  :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

оффф мани че ме тормози тука една хонделина за 2 бона с Vtec-ов двигател...ама нема пари...като говорим за откачалки :P...и се извиняям за :punk: Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

Браво, направо е страшна! Май си единствен в БГ :worthy::punk::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Браво, направо е страшна! Май си единствен в БГ  ;)  ;)  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Точно това целях ...нещо различно и уникално ;) ...и въобще в нета намерих само още една ама тва не значи че са само 2 ;);) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ее сеа ако и сложиш и кристални фарчета ;);):angry:;);) ша си наистина N1 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ее сеа ако и сложиш и кристални фарчета ;)  ;)  :angry:  ;)  ;)

ша си наистина N1 ;)

<{POST_SNAPBACK}>

еми да си кажа честно имам вече идея....само да видим дали ще се реализира...схемата е с едни Angel Eyes...напрао ще заспи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Евала, човече. Каза и го направи :angry: Много хубаво е станало. А да те питам, сам ли я прави?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Браво братле ;)!!! Наистина е станала много добре ;) Ако и отпред сложиш фарове от същият акорд ще стане луда :angry:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Добре изглежда въпреки че не сам почетател на кристалните стопове :angry: .И ако я намръщиш малко отпреде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Евала, човече. Каза и го направи ;)

Много хубаво е станало. А да те питам, сам ли я прави?

<{POST_SNAPBACK}>

Сам не....тук таме ми дадоха да пипна за 2-3 минути да вида кво е щото ги тормизих майсторите...викат ше си я оризилиш сам и аз млъквах :angry:...и офицялно искам да ти благодаря че ме насочи точно от какво да са стоповете евалата бате ;);) имаш една каса бира от мен ;) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колега, от къде си взел кристални стопове за англичанка?А има ли и фарове?Един приятел търси от сума ти време и бяхме останали даже с впечатление, че за тези просто няма :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

невероятно е станала :( евала :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Колега, от къде си взел кристални стопове за англичанка?

А има ли и фарове?

Един приятел търси от сума ти време и бяхме останали даже с впечатление, че за тези просто няма  :(

<{POST_SNAPBACK}>

Ми с правилно впечатление сте останали ....просто няма за англичанките...нито стопове нито фарове...всичко това е моя иниациатива....ако имаше щеше да е хубаво :(:D Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

страшен маняк си, признавам :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Да възродя аз една тема за проекта над моята кола.....ето след последвалите събития и нерви и чакане...и благодарности на колегата BUHALA....какво се случи с мойта хондела...просто споделям радостта си с вас за пореден път...следва продължение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абре бате, ами тя ще стане много убава бе :spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

абре бате, ами тя ще стане много убава бе  :spoko:

<{POST_SNAPBACK}>

Тя е станала вече

Леле колко съм бил прост , с mihho се запознахме в Пазарджик , гледах му колата , ама никога не съм предполагал че стоповете не са за този модел

Толкова добре са изпипани ,че си помислих че просто си е сложил кристални за този модел без да знам че такива няма, а той нищо не каза

Сега вече е много яка тази кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абре бате, ами тя ще стане много убава бе  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Тя е станала вече

Леле колко съм бил прост , с mihho се запознахме в Пазарджик , гледах му колата , ама никога не съм предполагал че стоповете не са за този модел

Толкова добре са изпипани ,че си помислих че просто си е сложил кристални за този модел без да знам че такива няма, а той нищо не каза

<{POST_SNAPBACK}>

ама и ти си супер маниак къв е тоя извънземен компютър бре?

:spoko:

един прави коли друг компютри страшни сте :dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

абре бате, ами тя ще стане много убава бе  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Тя е станала вече

<{POST_SNAPBACK}>

:)

един прави коли друг компютри страшни сте :)

<{POST_SNAPBACK}>

Виждаш какво се е случило с последните ми 2 компа , очаквайте подобно да сполети хондата , точно както mihho е подхванал да импровизира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

абре бате, ами тя ще стане много убава бе  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Тя е станала вече

<{POST_SNAPBACK}>

:)

един прави коли друг компютри страшни сте :)

<{POST_SNAPBACK}>

Виждаш какво се е случило с последните ми 2 компа , очаквайте подобно да сполети хондата , точно както mihho е подхванал да импровизира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Доста хора след като видяха какво съм направил отново ми казаха че съм болен....но от това глава не боли...тряя да си болен...ето малко дневни снимки....само да я боядисам и ше стане ..ммммммммMy New Shit

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Доста хора след като видяха какво съм направил отново ми казаха че съм болен....но от това глава не боли...тряя да си болен...ето малко дневни снимки....само да я боядисам и ше стане ..мммммммм

My New Shit

<{POST_SNAPBACK}>

Много добре е станала , тези добавки на броните и прагове съответно не са били специално за твоя модел нали , гледам праговете са преправяни , кажи от какво са

Това табло твоето ли е ? ако да къде и за колко ти го правиха

Ама си мисля ,че ако ги боядисаш червени добавките и праговете няма да стане готино , сега си вървят с лайсните и дръжките на вратите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Доста хора след като видяха какво съм направил отново ми казаха че съм болен....но от това глава не боли...тряя да си болен...ето малко дневни снимки....само да я боядисам и ше стане ..мммммммм

My New Shit

<{POST_SNAPBACK}>

Много добре е станала , тези добавки на броните и прагове съответно не са били специално за твоя модел нали , гледам праговете са преправяни , кажи от какво са

Това табло твоето ли е ? ако да къде и за колко ти го правиха

Ама си мисля ,че ако ги боядисаш червени добавките и праговете няма да стане готино , сега си вървят с лайсните и дръжките на вратите

<{POST_SNAPBACK}>

не е мойто табло...просто искам да стане такова но в червено и бяло да свети...добавките са от...тайна...е не мога да не я боядисам червена ...и дръжките и лайсната ше си идат с тях...за моя модел ни прагове ше са намерят ни борни ни добавки нищо...има един кит за нея но в германия...мноу грозен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Не да не я боядисваш , но може черно Друг е вече въпроса ако махаш лайсните и дръжките Като намериш някъде да ти направят качествено таблото свиркай и аз да си харесам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

в черно де да знам няма да стане яко...така си мисля....а километражите ...ся ако артиса накой лев ше хода да си права в софето при Xtuner.. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Е те тва е шестицата в десятката. Както ти бях споменал МНОО ме радва. Няма друга такава.Май моята душица май ще я почвам към края на лятото, че сега малко съм и зает и затруднен. Но вече имам идеи и ако успея да ги реализирам...Още не съм и боядисал джантите, а ги взех преди месец, въобще има работа и нямам търпение да я почна. Но твоята управлява :D !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny
:D Евала страхотна е !!! Дано да има още повече такива маняци :D Аз атакувам с "Angel eyes" първо после ще мисля и за стопове и т.н. стъпка по стъпка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

ненормална кола в хубавия смисъл за нечовеци по шестобалната и давам 11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)
:) ...мерси много колеги оценявам го :):):) ....има де се гласи още...но не по оптика ....а сега преминаваме към събиране на средства....2 месеца яко бачкане като хамал... за следващо подобрение с инициали B16 :D...дано му падне цената малко или митото докато събера пара че ше събирам баяя дълго време ...или ше забода един охльо-бохльо :P Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...