Jump to content
cerwin_crx

Най–накрая ми остана време

Recommended Posts

Добър ден на всички колеги в форума.След като покарах две VWта се реших да си взема хонда, и така преди 7 месеца се сдобих с HONDA CRX 2gen!!От работа и задължения не ми оставаше време да си пусна тема и да разучвам форума,който е доста добре направен и организиранEто снимки и на автомибилаhttp://cerwin1.snimka.bg/hobby/my-honda-crx.242243Дано ви хареса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега и добре дошъл :) . Да те радва много километри Рекс-чето :) .п.п. Най-сетне, един новорегистриран да си попълни профила като бял човек :cool: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Честито колега !Добър екземпляр рекс си намерил. Нека много да те радва и да ти служи вярно !п.п. @Player101 - той пича добре си е попълнил профила , ама като гледам е по стар по регистрация от теб, изобщо не е новорегистриран :cool:

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честита ти придобивка... много безаварийни... рекса така по снимките както гледам е много запазен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега !Добър екземпляр рекс си намерил. Нека много да те радва и да ти служи вярно !п.п. @Player101 - той пича добре си е попълнил профила , ама като гледам е по стар по регистрация от теб, изобщо не е новорегистриран :)

Преди да си взема хонда се регнах:cool:!Бая неща изчетох във форума преди да се реша дали е да хонда или друга марка автомобил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно :) my bad... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, добре дошъл в отбора :)Много добре изглежда колата. С кой двигател е? D16A6?Потърси си преден спойлер (лип), че без него изглежда странноПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега да си я караш с много кеф,Рекса е супер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

"Бая неща изчетох във форума преди да се реша дали е да хонда или друга марка автомобил"няма нужда от съмнение че е трябвало хонда първата ми беше хонда и втората е хонда и така до сто :lol:Поздравления за хондарата! :D

Редактирано от Niki_88

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава колица.Или двигателя е сменян или предния капак,но изглежда добре.Със здраве да я караш пич.Лично аз се радвам че не изчезват феновете на картингите... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега! :D Браво за избора да се спреш на Хонда, и БРАВО, че си се спрял точно на ЦРХ! :D П.П. И аз го заглеждах тоя хубавец в Мобилето преди време..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...