Jump to content
kalinski84

Кофти случка днес

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

И така днес новото преживяване с рексчето.. Пътувам си за работа и близо до бургас пич решава да зареди в наближаващата бензиностанция само че уловката е да направи обратен на непресечена.. и така аз карах с 110 намалих на 70 км защото видях каква е работата на 20 м от двете коли реших да си понамаля още натиснах спирачката и ЧУДЕСНО.. чу се нещои като пукане на балон от 20 стинки бройката, педала потъна .. пак пробвах и пак потъна.. оставаха ми 10-на метра до предната кола която чакаше идиота да завие и в последствие виждам 3-деца на задната седалка как ме гледат и се смеят , стана ми отвратително и рещих да похарча едногодишните ми мечти и пари в канавката и да запазя спокойствието на децата и останалите хора в колата... дръпнах ръчната чукнах в дясно задницата занесе.. влязох в банкета пуснах ръчната, свалих на 1-ва скорост , пуснах аварийните и спрях 5 метра след колите (огромен късмет)... И после оглед и кво да гледам преден десен подкалник целия мазен от спирачна течност и един пукнат спирачен маркуч... върнах се на бензиностанцията взех си минерална вода изпих 3 глътки без да дишам а остатъка на главата :) бях пребледнял и остатъчно доволен че запазих децата от колата от уплаха, себе си, и моето червено бебче ... И така вече е опакoвaна като нова.. скоро ме очакват нови спирачни маркучи на известна марка. и много части до 3-- hp и изцяло ново окочване и големи изродски спирачни дискове, апарати...НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО КАК ОТРЕАГИРАХ НАВРЕМЕ И ТАКА БЪРЗО.. но определено ще мина едни шофиорски курсове или било то състезателни курсове в сливен за владеена на колата.. защо ли!!?? Защото ми хареса един цитат на този човек..."Владей колата в всяка една ситуция а не тя теб" май тва ся си го измислих...имаш коне а знаеш ли как да ги изполваш?? е да тва си е мое съченение май!! ;)Така че колеги внимавайте много от собствен опит го знам ..... не ми е първата такава ситуация не по моя вина...не карарайте откачено в града има си места за рейсинг... И ако настъпите гъста мислете как да погубите своя живот а не на тези пред вас макар и да не сте виновни вие... казвам го защото а задната седалка имаше ено чаровно малко момиченце и определено него го очакваше живота и затова реших да обера банкета та даже и ..... дано никога не ипадна в такава случка.. все още съм в транс и немога да осмисля колко и как бързо съм отреагирал( по поринцип работя мин 12 часа на ден) заради проекта ми...ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!!

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кофти..... добре че няма ранени.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

предпочетох аз да ровя из нивите отколкото други да пострадат... не е й моя грешката но карам 20 годишна коламакар и да вложих около 3500 в нея се нещо съм изтървал.. но сега вече е заземена и ще се появи нпак на пътя когато е почти нова и с удвоени коне.......

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво за реакцията пич.И дано някой те чуе.Мен за подобни предупреждения ме изкараха задръстен чичка. :) .Вероятно Хондите се управляват от божества зад воланите,затова предпазливост не е нужна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...