Jump to content
Guest Krelion

ВАЖНО относно Националната Среща!

Recommended Posts

Guest Krelion

Колеги,има някой важни неща за които вече съм споменал,и трябва да уточним!Първо:Менюто за ресторанта.Тъй като покрай Хотела няма други заведения всички ще трябва да се хранят в ресторанта.Точно поради тази причина Упревителят ме помоли да ви попитам дали някой има по-спецялни предпочитания защото единственият начин толкова хора да ядем в ресторанта е да се състави просто меню от две-три ястия за да може хотелът да закупи продуктите предварително.В смисъл,че ако 50 човека си поръчат мешана скара например месото може да не стигне:)Човекът ме посъветва ние да си измислим две три ястия или той да но птедложи!Второ:Хотелът изисква капаро и трябва да измислим как да го съберем :( Всички тези неща трябва да са решени най-късно до ТРИ СЕДМИЦИ преди срещата!Моля ви да се отнесем сериозно към тези неща!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Знам,че на никой не му се занимава,и иска всичко да му е наготово ама дайте поне мнение по въпроса.... :( Не искам аз да решавам всичко и после на мен да се сърдят...но мога да го направя.Поне дайте мнение какво да правим с капарото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Поне дайте мнение какво да правим с капарото!

<{POST_SNAPBACK}>

Имаме банкова сметка, която е за благотворителност. Ако кажете, ще открия и друга, само за случая... Така ми е най-лесно, а и не ми тежи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

По банков път е най-добре....ама това с капарото ми се струва малко сложно ! Един ше спи само в Петък....друг и двете вечери....ша паднат едни сметки...кой колко трябва да доплаща.... :punk: ...не знам....тоз човек кво се притеснява...че ше го прекараме нещо :worthy: Другия вариант е като се уточни точната бройка на преспиващите да се определи няква сума % от една нощувка...примерно 5 лева и всеки да я депозира по сметката на база "преспивания"...като си пази вносната бележка и с нея си доплаща на място !...Относно меню за папкане....аз мисля че една мешана скарица е добър вариант.Примерно пържолка + 2/3 кифтенца + гарнитурка/доматки,краставички,зелце,картофки/...и евентуално 2-3 вида салатки/овчарска,шопска,прясна/....мезето аз лично си го нося ;) ....! Ако някой е сварил 100 литра домашна гроздова може да почерпи :P Давайте предложения ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

аре бре, никой ли не ще да си размърда мозъка да даде идея, никой ли от региона няма да си размърда задника да помогне на момчето в организирането? Егати, ако трябва ще се опъна 2Х150км от Пловдив, ама срамота е!!!:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dgy

Здрасти на всички! Аз съм най-новия член на клуба - преди 10 дена си купих първата ми кола - Хонда Сивик 96г витек. Въпреки това искам да ви дам една идея за капарото. Аз работя в Банка ДСК Бургас. Ако откриете там сметка като внасяте капарото в основанието на вносната бележка или на платежното ще си пишете примерно името и броя на нощувките или само броя на нощувките и ника. Аз ще изкарам подробно извлечение и ще може да се види точно кой колко и за какво е платил. Всичко зависи от това да следити касиерките или който там ги осчетоводява задължително да препише всичко от основанието. Това ! Не е много трудно и няма как да стане фал. Ако има въпроси давам си служебния телефон търсете ме от 8.30 до 17.30 всеки работен ден056/842263 - Добромир Янев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Почна се драмата.

Много се радвам че приехте идеята ми да се съберем на язовир.

Относно менюта и ресторанти мисля че не отиваме на сватба,а на уикенд сред природата и досегашните ни срещи протичаха на вечерния огън с оператор на скарата и изпиване на огромни количества бира и алкохол.

Предлагам за петък вечер да се ползва ресторанта на базата но за събота да процедираме по утвърдената технология с огъня.

Нека домакините да са наясно с това че искаме да ползваме легловата им база и ако е възможно да ни осигурят условия за тип скаутско събиране.В смисъл място за огън,скара и наши си напитки и храни.И на база на това да направят офертата си и да преценят дали сме им необходими като клиенти.

Споделям всичко това защото не всички в нашето общество са заможни хора и тая сбирка се отразява на бюджета им.А една ресторандска обстановка и атмосвера биха се отразили подтискащо и от към финанси и от към свободата която сме имали на предишните ни 2 срещи.

Това е чара на тая среща,че сме сред природата и се чустваме освободени от ежедневните си задръжки.

Така изглеждат нещата през мойте очи и не искам да налагам правила а просто споделям вижданията си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

уикенд сред природата и досегашните ни срещи протичаха на вечерния огън с оператор на скарата и изпиване на огромни количества бира и алкохол.

На мен лично ми харесва идеята...обаче дали всички ше проявят желание за "скаутски" купон :puke:

никой ли от региона няма да си размърда задника да помогне на момчето в организирането

Момчето засега не е търсило помощ....ако трябва ше помагаме ! А пък като гледам колко 'много'души писаха по темата..скоро май няма да се уточним кво ше правим ! За капарото мисля че и двете идеи са добри ! Колеги дайте да ги уточним тия неща...за да са доволни всики на финала !/трудна работа/ :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Тони последните 3 изре4ения от поста ти се покриват и с моите виждания за сре6та на фен клуб.Технологията с огъня и варянта с оператора :puke::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

ОК момчета ще обясня на човека как стоят нещата.Наистина няма как да съберем капаро!Просто е много трудно.Ще му кажа да не се притеснява за ресторанта,да има повечко месце и това е.Той ще ме разбере.Като говоря ще ви дам отговор.Въпроса е да го убедя че ще напълним хотела в което съм сигурен!Вярвам че ще се навие.Ама като се замислите повечето хора на негово място биха направили така.Ако запази хотела за два дена и никой не отиде ще изгуби доста пари.Нормално е.Айде стискайте палци :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

За капарото.Мисля че е нормално да се съберат някакви средства все пак.Учасвал съм в такива събирания на средства за масови прояви и процедираме така.Всеки внася по 10лв./примерно/които му се приспадат в последствие.Така се знае и приблизително точната бройка на хората.Винаги има гости решили да се присъединят в последния момент но за тях се мисли на место.Аз мисля че пари за капаро трябва да се съберат.Така и собсвеника се чуства сигурен и задължен с това посещение.А и ние можем да сме сигурни че базата ни е на разположение.При следващи посещения нещата ще са различни но като за първо посещение това е нормално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Крелионе...братле ..земи си открий една сметка някъде и да почваме да кихаме....Хроноса е прав...така поне ще си подсигурим спането ! Другото все някак ше се нагоди ! Сигурен съм че ше има хора които ше папкат в ресторанта и други на поляната ! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Капаро?!?!?! ако искат бе, яааааСъбираме се доста солидна група, което е доста в плюс за тях... Щом е така, ще трябва да се примирят с устна уговорка. Еба ги и мизерниците, е този път няма да си връзват гащите с капаро.А относно ресторанта.... тея полудяха ли? Хронос много вярно си го е казал. Айде който ще откаже скара и салата приготвени от нас да пише тук. много ми е интересно колко ще се съберат. И забравете специалитетите, щото те не влизат в "2-3 ястия за всички"Аз в тоя ресторан може кафе и кола да пия, а за другото, вече знам какви вкусотии стават на жарта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
:angry::puke: вече съм спретнал списъка с продуктите за барбекюто :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Значи 100% ми се покрива мнението с първият пост на Хронос ! 99% с поста на Емо ;) Капаро не е толкова лошо да съберем ( 10 кинта на човек, без значение за колко нощувки ). Нека първо Крелион каже дали са се съгласили за БЕЗ капаро, ако не, вариантите са:1. Крелион прави сметка специално за целта2. Използваме сметката на Дидко за сирацитеЕми...тва е положението. Ясно е че ще си поркам бира на поляната и ще муам паржолки и ЧебапЧета ;) Вместо да ям специалитети в ресторанта, е по едно кафе и кола ще изпием в неделя сутрин няма как ;)За в петък вечер незнам как ще се процедира, аз съм само за УйКенда :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

2. Използваме сметката на Дидко за сираците

<{POST_SNAPBACK}>

Negative! :offtopic:

Ако трябва ще открия нова - и горе го казах! В сметката за благотворителност има почти 200 кинта. Тя си е само за дадената цел и няма да се ползва за друго!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Капаро трябва да съберем колеги.Рискуваме да отидем и да има 20-30 места свободни.С устна уговорка рискорете са много. А и дали ще дадеш пари като отидеш или 1 месец по рано и то 10-тина лева е все тая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

56 парчета са се записали дотук ;) ...само за събота.... ;) ...хм....дано да се съберем ;) ....иначе ше трябва да минаваме на "дюшечна тактика" :offtopic: или цяла нощ песни и танци на народите ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

да събере някои пара от тези които са на месечните ни срещи :offtopic: по десетина кинта предполагам всеки ще може да дада ;) а другите в сметката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Не се притеснявайте всичко е уредено,няма да плащаме капаро! ;) Айде пожелавам на всички приятно изкарване!Ще се видим на срещата! ;) Пътя е добър,няма да е проблем за ниските коли!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

ЕЕЕЕхора, кога и къде ще е това, лелеее не съм влизал тук няколко дни и ето веднага съм изпуснал, моля някой да ми каже къде ще е събирането и кога, пък ако не съм на работа съм там, и надявам се да не пътувам сам от Видин. ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

ЕЕЕЕ

хора, кога и къде ще е това, лелеее не съм влизал тук няколко дни и ето веднага съм изпуснал, моля някой да ми каже къде ще е събирането и кога, пък ако не съм на работа съм там, и надявам се да не пътувам сам от Видин. ;)  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ей "ръб" не се коси, ако ти не си в час нали знаеш че по цял ден съм онлайн и следа кво става, а и що мислиш че ще пътуваш сам.??????? По мой сметки засега трябва да са поне 4-ри или може би вече 5 Хондака от Видин.СПОКО ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

ОК Мишоразчитам на теб ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...