Jump to content
Guest Blue_Best

Проблем със спирачките

Recommended Posts

Guest Blue_Best

Здравеите.От няколко дни и аз се сдобих с Хонда:blink: Civic 4gen хетчбек.И се сблъсках със следния проблем.Тръгнах да сменям задните накладки и при свалянето на барабана видях че и 2-те цилиндърчета течат:cool:От Враца съм,а тук няма кои знае какви магазини и ненамерих гумички или цилиндърчета.Има и друго задните сега неспират,а педала пропада до долу.Обезвъздушил сам.Помагайте колеги!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Дори и да смениш гумичките това едвали ще реши проблема така че направо сменяй цилиндърчетата, ако не можеш да намериш при вас нови пиши ми да се разберем да ти намеря от тук!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
Отговорено (Редактирано)

Здравеите.От няколко дни и аз се сдобих с Хонда:) Civic 4gen хетчбек.И се сблъсках със следния проблем.Тръгнах да сменям задните накладки и при свалянето на барабана видях че и 2-те цилиндърчета течат:(

От Враца съм,а тук няма кои знае какви магазини и ненамерих гумички или цилиндърчета.Има и друго задните сега неспират,а педала пропада до долу.Обезвъздушил сам.Помагайте колеги!

<{POST_SNAPBACK}>

Провери на ул."В.Кънчов"72 "Вига Торс" ООД - Враца

Но за целта си свали цилиндърчето за мостра и дори и да нямат подобни "К"-маншети и маслообирачи то поне ще могат да ти доставят.

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blue_Best

Мерси:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Ако ли пък не, София- Настев. Има много "за" и "против", но аз съм много доволен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...