Jump to content

Recommended Posts

Колеги някой знае ли от къде мога да си купя крушки за табло парно и т.н..................?Оказва се,че по моята кола има три размера крушки(от най-малката до най-голямата),така че ако някой има идея от къде мога да се сдобия със така желаната светлина ще му бъда много благодарен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От магазин за електроника ,поне тук във Варна има по тези магазинчета :P....мога да ти пратя ама много скъпо ще ти излезе светенето :P :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм със същия проблем, изгоря ми една крушна на таблото и немога да намера никаде по авточастите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм със същия проблем, изгоря ми една крушна на таблото и немога да намера никаде по авточастите...

Търсете по магазинчета за автоаксесоари,магазини за ел.материали,и в някои магазини за японски части.Има ги на доста места поне във Варна.Най добре сваляш крушката и тръгваш с нея по магазините.Защото на някой продавачи и да им обесняваш какво ти трябва не разбират,като им покажеш крушката чак тогава зацепват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също имах подобен проблем не защото ми е изгоряла някоя крушка а щото обичам да барникам на всякъде и старите ми се сториха почернели по скоро огледални бяха станали та реших да ги сменя търсих около две седмици и накрая намерих на симеон в едно магазинче за съжаление не му помня името мога да кажа само че не беше някакво лъскаво и вътре беше пълно със стари разбирачи ако се движите от мария луиза посока овча купел /пиша го така защото незнам коя е другата перпендикулярна на симеон константин величков може би/ магазинчето се пада отляво до колкото си спомням беше с тъмни решетки в смисъл самите прозорци бяха малки правоъгълничета в метална решетка дано сте ме разбрали опитах се да бъда максимално точен успех П.П. цената беше около 1,4лв за брой!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...