plamoni 37 #1 Публикувано 10 Юли, 2010 Колеги някой знае ли от къде мога да си купя крушки за табло парно и т.н..................?Оказва се,че по моята кола има три размера крушки(от най-малката до най-голямата),така че ако някой има идея от къде мога да се сдобия със така желаната светлина ще му бъда много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #2 Отговорено 10 Юли, 2010 От магазин за електроника ,поне тук във Варна има по тези магазинчета ....мога да ти пратя ама много скъпо ще ти излезе светенето :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #3 Отговорено 10 Юли, 2010 и аз съм със същия проблем, изгоря ми една крушна на таблото и немога да намера никаде по авточастите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #4 Отговорено 11 Юли, 2010 и аз съм със същия проблем, изгоря ми една крушна на таблото и немога да намера никаде по авточастите...Търсете по магазинчета за автоаксесоари,магазини за ел.материали,и в някои магазини за японски части.Има ги на доста места поне във Варна.Най добре сваляш крушката и тръгваш с нея по магазините.Защото на някой продавачи и да им обесняваш какво ти трябва не разбират,като им покажеш крушката чак тогава зацепват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #5 Отговорено 12 Юли, 2010 Аз също имах подобен проблем не защото ми е изгоряла някоя крушка а щото обичам да барникам на всякъде и старите ми се сториха почернели по скоро огледални бяха станали та реших да ги сменя търсих около две седмици и накрая намерих на симеон в едно магазинче за съжаление не му помня името мога да кажа само че не беше някакво лъскаво и вътре беше пълно със стари разбирачи ако се движите от мария луиза посока овча купел /пиша го така защото незнам коя е другата перпендикулярна на симеон константин величков може би/ магазинчето се пада отляво до колкото си спомням беше с тъмни решетки в смисъл самите прозорци бяха малки правоъгълничета в метална решетка дано сте ме разбрали опитах се да бъда максимално точен успех П.П. цената беше около 1,4лв за брой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове