Jump to content
Guest Dragi4

Изолационни бинтове

Recommended Posts

Guest Dragi4

Някой знае ли как се процедира когато се омотават.Силно ли се пристяга???чувал съм 4е се навлажняват.Абе някой който е правил или поне виждал как се прави може да сподели опитМерси :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Намокря се обилно.Лената се нажижа като се презастъпва и се опъва хубаво.Всичко се закрепва само с 1 скоба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Метода на презастъпването. Като ги обтегнеш хубаво няма да се развият. Поне при мене 2-ра година няма грижи.След като намотаеш всичко запалваш да поработи 15мин на място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ами то хубо ама...накиснахме бинта предварително във вода и когато омотавах дърпах доста силно и бинта се раздърпа като вита баница :hondarulez: .Можеби в момента на намотаването трябва6е да го мокрим с пулверизатор.Както и да е и без това бинта не ми стигна,като довър6ваме 6е приложим нова технология с Миамото :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Щот сте кифли и не знаее как да го намотате :ph34r: Имате ми тел-а можеше да звънете преди да похарчите сичко.Поне на мен една ролка от тва дет ползвам ми стигна и остана доста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Не мисля че нещо сме сбъркали.Старах ме се на всякъде да се омотава плътно.Както и да е още малко бинт и ще сме готови.Важното е че ефект от цялата работа има....топлината в коша е доста по-малка :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Щот сте кифли и не знаее как да го намотате  :blink:

Имате ми тел-а можеше да звънете преди да похарчите сичко.

Поне на мен една ролка от тва дет ползвам ми стигна и остана доста.

<{POST_SNAPBACK}>

20 м лента ползвахме от тва дето и ти ползва6 и мн добре знае6 как се рзни6тва.Ама света не свър6ва с тва де,6е земем о6те бинтове и 6е го довър6им 4е 2 коня ги загубихме :ph34r:

Важното е 4е има ефект

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Колеги, а от къде мога да си купя такъв бинт и каква му е цената ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Ами ако беше сплел конците, които останаха щеше да имаш за последния, че и за един пуловер :D:P То и при такива изнервящи елементи в сервиза..... :P:P:P само те хранят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ами то хубо ама...накиснахме бинта предварително във вода и когато омотавах дърпах доста силно и бинта се раздърпа като вита баница  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Изолационната лента, която купувах от Ники Златков не се раздърпваше във вода и е много здрава. Но помня, че след навиването ме сърбяха два дена ръцете от стъклената вата в нея :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Ами то хубо ама...накиснахме бинта предварително във вода и когато омотавах дърпах доста силно и бинта се раздърпа като вита баница  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Изолационната лента, която купувах от Ники Златков не се раздърпваше във вода и е много здрава. Но помня, че след навиването ме сърбяха два дена ръцете от стъклената вата в нея :P

<{POST_SNAPBACK}>

сигурно са му нарязали един сайлонов чувал ---> и той горкия се чудим-чуди що не става :P;);)

но в сервиз Миамото думата нестава не я познават --- мога го докажа със снимков материал --- аз бях дежурния фотограф --- но ще трябва да сложа цензура 18 щото тоя драги4 псува и прави неприлични жестикулирания :D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

може да е глупаво ама какъв ефект трява да има?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

може да е глупаво ама какъв  ефект трява да има?

<{POST_SNAPBACK}>

Доколкото съм схванал едното е, че има теория според която се запазва температурата на изгорелите газове (почти като в горивната камера) и по този начин газовете запазват ускорението си и по-бързо напускат изпускателната система; а другото е, че доколкото и ти прочете, се намалява топлината в коша, оттам и въздушния филтър ако е в коша взема по-хладен въздух, което не важи мн мн за Драгича, че той е с AEM и неговия филтър е ниско долу м/у подкалника и бронята. Алеле колко дълго стана. Бе с 2 думи запазваш температурата на изгорелите газове и ги "махаш" по-бързо от погледа си и намаляваш температурата в коша.

Еххххххххххх.... ще взема да стана един дървен философ :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

исвинявамсе 4е малко извън темата драги4 като вали не влизали вода прес филтара и аз исках ама ме е страх от водата.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

исвинявамсе 4е малко извън темата драги4 като вали не влизали вода прес филтара и аз исках ама ме е страх от водата.....

<{POST_SNAPBACK}>

Не мой поне при мене не.Моя филтър не е в подкалника...а като дигне6 капака м/у лявата 4аст на радиатора и рога,под него е еко кората,(абе на 1 педя от земята) която доста запазва филтъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

благодаря .качвал ли си е на дино машинарта след генерацията?какув е ефекта?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Не съм,прецака се Диното въвъ Варна и 4акаме :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
Отговорено (Редактирано)

дано скоро започне да функционира , че и на мен ми е интересно аджеба къв си го забръснал след промяната ;)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stoilp

абе дават там че имало ефект с няколко коня, обаче проблем над който никой не се замисля при тези ленти е ефекта от повишената температура, както и това, че тя дълго време се запазва висока в изходящия колектортова се отразява доста неблагоприятно на структурата на чугунените колектори като цяло.доколкото е посочена информация тези ленти са предимно за модифицирани колектори от тънкостенни материали /различни от чугун/, където е разбираемо, че коефициента на топлопредаване е доста по-голям

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

абе дават там че имало ефект с няколко коня, обаче проблем над който никой не се замисля при тези ленти е ефекта от повишената температура, както и това, че тя дълго време се запазва висока в изходящия колектор

това се отразява доста неблагоприятно на структурата на чугунените колектори като цяло.

доколкото е посочена информация тези ленти са предимно за модифицирани колектори от тънкостенни материали /различни от чугун/, където е разбираемо, че коефициента на топлопредаване е доста по-голям

<{POST_SNAPBACK}>

:cool: Ами никой не е споменавал за "чугунени" колектори! :(:(:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

това се отразява доста неблагоприятно на структурата на чугунените колектори като цяло.

доколкото е посочена информация тези ленти са предимно за модифицирани колектори от тънкостенни материали /различни от чугун/, където е разбираемо, че коефициента на топлопредаване е доста по-голям

<{POST_SNAPBACK}>

Какво ще се случи с чугунения колектор ако е защитен с подобна изолация ще ми разкажеш ли?

Това са предположения на хора, които съм ги чул тук във форума и като го споделих с професионалисти настъпи неловко мълчание и се чувствах така все едно съм казал голяма глупост! Няма им нищо на чугунените ако са увити с тази изолация, дори е по-добре, защото се смъква температурата в коша. Нито ще се изкривят колекторите, нито ще се спукат, това са глупости. Просто ефекта при тях е предимно намаляване температурата в коша и не си заслужава да се харчат пари в случая. Сигурно ще запазят и температурата на газовете, но няма да е кой знае какво срванено с някой спортен колектор :cool:

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

Какво ще се случи с чугунения колектор ако е защитен с подобна изолация ще ми разкажеш ли?

Това са предположения на хора, които съм ги чул тук във форума и като го споделих с професионалисти настъпи неловко мълчание и се чувствах така все едно съм казал голяма глупост! Няма им нищо на чугунените ако са увити с тази изолация, дори е по-добре, защото се смъква температурата в коша. Нито ще се изкривят колекторите, нито ще се спукат, това са глупости. Просто ефекта при тях е предимно намаляване температурата в коша и не си заслужава да се харчат пари в случая. Сигурно ще запазят и температурата на газовете, но няма да е кой знае какво срванено с някой спортен колектор ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...