Jump to content
Guest d15b2

да споделя радоста си

Recommended Posts

Guest d15b2

та днес докато бях в обедна почивка и си седя и обедвям и покрай мен на светофара мина една хонда сивик обаче от последните след 2000гнечбек с 3 врати, златна на цвят, много и се зарадвах. та тръгнах да се връщам на работа и какво да видя?тя спряла пред входа на магазина, стоях десет минути и я гледах, много красива кола. това ми е мечтата ако може и type R :) ама нещо май много се размечтах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Хехехехе....мечтай мечтай друже , ако мечтите ти са истински и си заслужил няма как да не се збъднат. ;) А на мене какво ми се случи просто от супер кофтио ми настроение направо ми се напални душата. Днеска за два дена видях два различни Акорда поселден модел купе,единия сребрист а другия черен.Ненормални,с тунинзи ала бала , просто ми се напални душата.Едния беше със софийска регистрация , а другия с няква чужда , не беше и с временна.Ама каква визия , какво излъчване.Сребристия го видях в джижение и нямаше как да спра,а черния го видях един път и след това пак.Втория път тръгнах да го следвам,ама неможеш го стигнеш.А като включим че видях ХР-В червено и прелюдка 4 генерация , абе много як ден ;):P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Абе вие вярно секта сте станали ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Наистина е много гот да види6 някъде лубимата си кола. ;) Аз така на няколко пъти виждам един Legend / черен / супер нов и страхотно изглеждащ - черен. Абе направо супер. И хубавото е, че знам къде му е гаража. Та всяка вечер като изпращам приятелката си се надявам да го видя и като го видя карам към нас все едно съм в него :) , ;) , ;) . Пожелавам на всички някой ден да могат да си купят колата за която мечтаят. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Боби Търбото - " АЗ СЪМ СЕКТААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!! :);););) " Само дето той е фен на Ауди А6 :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Аз пък на няколко пъти вече срещам новия Сивик Тайп-Р. Тоя след фейслифта.Последния път си усещах сърцето в гърлото.Начи първия път седя си на бензиностанцията на Бояна и се моткам. Нямаше никви гонки и куките преди това разгониха голяма част от посетителите.По едно време докато се мотках с Уйзърд забелязваме една доста ниска и черна кола да идва към ОМВ-то. Беше Сивик Бъс след фейслифта малко след това дойдоха и 2 Гранд Черокита последен модел. Още по аеродинамичния пакет разбрах, че става дума за Тайп-Р. Запознах се със собственика побъбрихме си, но не беше дошъл с цел гонки. Поседя малко и си замина.По-миналата седмица петъка си карам към Бояна по околовръсното (идвах от Симеоновско Шосе) и се кефа на мощтния рев на правата изпускателна система. Бях си махнал заглушителя щото отивах да наказвам. Гледам пред мене се синее някъф ксенон. В далечината по силуета на автомобила познах, че отново става дума за Тайп-Р. Направи обратен завой на една бензиностанция и гас в мойта посока. Та тоя звяр се ускори от бензинстанцията на която направи обратния завой се едно не беше спирал. Вреди се една кола зад мене. :) Страшна мания. Очаквах го всеки момент да цъкне ляв мигач и да изпревари ама не. Така около 1-2мин се влачихме с около 60. Дойде и широкото. Цекъна десен мигач и към центъра. ;) Така ми се искаше да се сръчкаме ама нищо не стана. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Да ти кажа Парадоксе тоя юнак тайп Р до сега и ас съм го засичал доста но не съм чувал да се състезава май го дава Пезевентски. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Абе вие вярно секта сте станали :)

Ша ти праа ву-ду куклична наскоро май на тебе аз ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Абе живи и здрави да сме, па дано имаме щастието не Civic TypeR, а TypeS да караме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Абе живи и здрави да сме, па дано имаме щастието не Civic TypeR, а TypeS да караме :D

Аз предпочитам Type-RНо от по-старите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Хехехеех :starwars: и претенции обаче вкарваме :starwars::plane::plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...