apple_jack 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2010 Здравейте и аз съм следващата жертва на автомивката... имам нарушен лак на предния капак и се чудя къде мога да фиксна проблема. А така и така ще ходя при бояджия има какво още да се пооправи - джанти, малко задния калник ... Не можах да намеря добър бояджия във форума за Пловдив. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apple_jack 0 #2 Отговорено 6 Юли, 2010 Всъщност имам каско и предполагам, че това ще покрие щетата. Ще проверя в петък в застрахователната компания. Какво ще ме посъветвате - да ползвам сервиза на компанията или да се пробвам във външен сервиз. получих няколко предложения на лични но се чудя как ще е по-добре.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 7 Юли, 2010 (Редактирано) Ами проучи сервиза на компанията дали е добър, отиди и наблюдавай как правят колите и ако е добре.. отиди там. Така няма да се занимаваш със сметки и т.н. А и освен това, ако след това не ти харесва резултата, ще ти повтарят колата докато не стане както искаш, все пак друг плащa Редактирано 7 Юли, 2010 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #4 Отговорено 7 Юли, 2010 (Редактирано) Riko chervenia е бояджия и е от клуба и работи добре ако искаш му виш ника и се разберете. Редактирано 7 Юли, 2010 от Борислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #5 Отговорено 7 Юли, 2010 автосервиз тракия,ВЛАДО е майстора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове