nautilus80 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2010 Здравейте, днес обиколих цял Бургас и никъде немогат да ми направят диагностика на Honda Accord 2,0i TD /20T2N/ Проблема е че колата изгасна в движение преди два дена и след двучасово мъчене да я запаля падна акумулатора. Докато чаках друга кола да ми даде ток, припомпихме с помпичката преди горивния филтър да качи нафта и след като ми дадоха ток запали отрас. Днес запали без проблем, ходих в сервиз Honda, BMW и двата BOSCH и навсякъде ми казват че нямат софтуер за този двигател. Ако някои има идея да пише. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 5 Юли, 2010 Двигателят ти е ROVER , ако има представителство добре ако не виж форума им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #3 Отговорено 5 Юли, 2010 http://www.darucar.bg/index.php?show=service_rlr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVO GOGOV 1 #4 Отговорено 25 Март, 2011 (Редактирано) Здравейте, днес обиколих цял Бургас и никъде немогат да ми направят диагностика на Honda Accord 2,0i TD /20T2N/ Проблема е че колата изгасна в движение преди два дена и след двучасово мъчене да я запаля падна акумулатора. Докато чаках друга кола да ми даде ток, припомпихме с помпичката преди горивния филтър да качи нафта и след като ми дадоха ток запали отрас. Днес запали без проблем, ходих в сервиз Honda, BMW и двата BOSCH и навсякъде ми казват че нямат софтуер за този двигател. Ако някои има идея да пише. Благодаря!какво стана колега, намери ли някъде да я закачат. пишеи ако имаш информация Благодаря предварително.... Редактирано 26 Март, 2011 от войводата/cls Редактирано от "маймуница" на кирилица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #5 Отговорено 25 Март, 2011 Иво, Румен в Тополи доколкото зная има софтуеър за диагностика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове