Jump to content
besniq

олекотяване-маховик + и -

Recommended Posts

здравейте колеги,въпроса ми е ще загубя ли въртящ момент с олекотен маховик или фабрично олекотен(спортен).какви са + и - защото мисля да олекотявам моя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ще загубиш въртящ момент. Ще го усетиш главно при изкачване, въпросът е колко искаш да го олекотяваш. И другият въпрос е ЗАЩО ТИ Е ПО ДЯВОЛИТЕ?! :lol: Има някъв смисъл само, ако си решил да вдигаш рязко мощността със ТУРБО или ЧАРДЖЪР. На атмосферка ще загубиш повече, от колкото ще спечелиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ще загубиш въртящ момент. Ще го усетиш главно при изкачване, въпросът е колко искаш да го олекотяваш. И другият въпрос е ЗАЩО ТИ Е ПО ДЯВОЛИТЕ?! :lol: Има някъв смисъл само, ако си решил да вдигаш рязко мощността със ТУРБО или ЧАРДЖЪР. На атмосферка ще загубиш повече, от колкото ще спечелиш.

ами само защото ще ми е по респонден мотора,но ако ще изгубя въртящ момент....явно трябва да се замисля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ами само защото ще ми е по респонден мотора,но ако ще изгубя въртящ момент....явно трябва да се замисля
Разбирам, че "вентилатори" няма да слагаш.Като искаш да ти е по-респонден двигателя с тея пари си вземи един интейк за начало, после си сложи една хубава генерация и ще спечелиш мноого повече от това, което ще загубиш с тоя маховик. Това е моя съвет. :lol: Успех. Редактирано от Тодор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...