Guest Velichkov #1 Публикувано 15 Март, 2006 Колеги мисля, че в сряда ще излезе статия в Авто Труд за Сивик 5г. Днес направихме необходимите снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #2 Отговорено 15 Март, 2006 Я дай някакво по-подробно инфо - за какво става дума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Velichkov #3 Отговорено 15 Март, 2006 Става дума за + и - страните на автомобила.И още, че е много здрава и няма нужда от сервиз.Във всеки вестник разглеждат някои автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #4 Отговорено 15 Март, 2006 Тази секция ми е ясна - и аз го следих този вестник преди време, но взе много да набляга на обявите и да намаля информацията и нещо се разочаровах. Ясно ми е, че те от реклами се издържат, ама все пак ... да има равновесие малко! А колега ти в него ли бачкаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #5 Отговорено 16 Март, 2006 Тия от Авто Труд са страшни. В статията за автомобил на старо винаги се случва следното (или хайде в 90% от случаите). Просто в края на статията се оказва, че съвсем случайно колата се продава. Например:Роувър 620: "аз сега ще си купя по-нов, отново Роувър, а моя ще оставя да се продава при приятели в автокъща ******..."Фиат Албеа: "аз съм много доволен от моята от автокъща *****, даже като я купувах имаше още една на пеацата (да ве още 100 е имало там) и може би още чака своя собственик (бегооооом марш)"На Хонда CR-V бяха изтипосали един приятел на снимките, като за собственик, а въпросния джип се продаваше в Бултрако. Той обясняваше от колко години я имал и колко бил доволен...И ред други. А и негативна статия досега не съм срещал. Всичко е розово и прекрасно, дори и за италианска кола, произведена в Турция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Velichkov #6 Отговорено 16 Март, 2006 Тази секция ми е ясна - и аз го следих този вестник преди време, но взе много да набляга на обявите и да намаля информацията и нещо се разочаровах. Ясно ми е, че те от реклами се издържат, ама все пак ... да има равновесие малко! А колега ти в него ли бачкаш? <{POST_SNAPBACK}> Не аз не работя в Авто Труд, но познавам фотографа и му направих услуга да снима моита Хонда. Незнам ништо какво ще пише. Знам само, че ме снима как минавам покраи пътни помощи - демек колата е много здрава и няма нужда от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #7 Отговорено 16 Март, 2006 Ясно, а в кой брой викаш ще излезе, този за тази седмица или за следващата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Velichkov #8 Отговорено 16 Март, 2006 Ясно, а в кой брой викаш ще излезе, този за тази седмица или за следващата? <{POST_SNAPBACK}> На 22.03.06г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове