Jump to content
Guest Velichkov

Авто Труд

Recommended Posts

Guest Velichkov

Колеги мисля, че в сряда ще излезе статия в Авто Труд за Сивик 5г. Днес направихме необходимите снимки. :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Я дай някакво по-подробно инфо - за какво става дума?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velichkov

Става дума за + и - страните на автомобила.И още, че е много здрава и няма нужда от сервиз.Във всеки вестник разглеждат някои автомобил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Тази секция ми е ясна - и аз го следих този вестник преди време, но взе много да набляга на обявите и да намаля информацията и нещо се разочаровах. Ясно ми е, че те от реклами се издържат, ама все пак ... да има равновесие малко! А колега ти в него ли бачкаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Тия от Авто Труд са страшни. В статията за автомобил на старо винаги се случва следното (или хайде в 90% от случаите). Просто в края на статията се оказва, че съвсем случайно колата се продава. Например:Роувър 620: "аз сега ще си купя по-нов, отново Роувър, а моя ще оставя да се продава при приятели в автокъща ******..."Фиат Албеа: "аз съм много доволен от моята от автокъща *****, даже като я купувах имаше още една на пеацата (да ве още 100 е имало там) и може би още чака своя собственик (бегооооом марш)"На Хонда CR-V бяха изтипосали един приятел на снимките, като за собственик, а въпросния джип се продаваше в Бултрако. Той обясняваше от колко години я имал и колко бил доволен...И ред други. А и негативна статия досега не съм срещал. Всичко е розово и прекрасно, дори и за италианска кола, произведена в Турция :tongue1::unsure::unsure:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velichkov

Тази секция ми е ясна - и аз го следих този вестник преди време, но взе много да набляга на обявите и да намаля информацията и нещо се разочаровах. Ясно ми е, че те от реклами се издържат, ама все пак ... да има равновесие малко! А колега ти в него ли бачкаш?

<{POST_SNAPBACK}>

Не аз не работя в Авто Труд, но познавам фотографа и му направих услуга да снима моита Хонда. Незнам ништо какво ще пише. Знам само, че ме снима как минавам покраи пътни помощи - демек колата е много здрава и няма нужда от тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ясно, а в кой брой викаш ще излезе, този за тази седмица или за следващата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velichkov

Ясно, а в кой брой викаш ще излезе, този за тази седмица или за следващата?

<{POST_SNAPBACK}>

На 22.03.06г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...