Jump to content
Guest maskata

Глава и разпределителен вал

Recommended Posts

Guest maskata

Моля колеги помагаите Трябва ми глава за Honda CIVIC 86г. 1.5 карбуратор 12 клапана 75hp EW2 понеже ми задра вала в едната пета или поне ако някои знае да казва как мога да я оправяпс. Пуснах същата тема и в купува - продава пускам я тук просто не знам дали всички влизат в купува - продава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Мисля, че приятел продава същата на части.Ще говоря с него и ще пиша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Защо не провериш дали не може да се сложи глава от D15B2. Хем ще станеш с 16 клапана. Пък и до колкото знам има няколко налични на съклубари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

И аз за това си помислих. На твое място бих се замислил сериозно. Притеснява ме факта че дори да пасне на блока на буталото на 12в би трябвало да има три зарезки за клапаните а пи 16в. 4етири . И не сам сигурен 4е тези зарезки са само предпазни ако се къса ремък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

Защо не провериш дали не може да се сложи глава от D15B2. Хем ще станеш с 16 клапана. Пък и до колкото знам има няколко налични на съклубари.

<{POST_SNAPBACK}>

Не се хабете пратих Маската до морга да си купи оригинална

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Колега ходих до моргата ама двигателя на колата е EV2 а на мене ми трябва ЕW2 така че продължавам да търся :( ! Мерси все пак от тази кола дето ме прати има какво да си взема :)

А доколкото разбрах от друг двигател не става глава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Колега ходих до моргата ама двигателя на колата е EV2 а на мене ми трябва ЕW2 така че продължавам да търся :worthy: ! Мерси все пак от тази кола дето ме прати има какво да си взема :)

А доколкото разбрах от друг двигател не става глава!

<{POST_SNAPBACK}>

И в моргата дето аз знаех са продали целия двигател :punk: Защо не питате арабите , няма как да не знаят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...