Jump to content
Guest d15b2

Препоръчайте гуми

Recommended Posts

Guest d15b2

препоръчайте ми гуми 15'' нископрофилниче на мен ми е нещо трудно да си избера. а ако можете да кажете и цени аз си харесах yokohama и toyo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Може и Bridgestone Potenza.Втора ръка, напълно запазени, можеш да си ги намериш за по около 50 кинта парчето, което според мен е повече от приемлива цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Каде казваш има Bridgestone Potenza втора ръка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Гумаджийницата на околовръстното, като се тръгне от горнобански път в посока към овча купел 2, пада се отляво на шосето, на около 50 метра преди разклона за квартала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

d15b2, aбе ние с тебе докога ще си пишем във форума бре пич - работим на 20 метра един от друг...Колегите са ти дали добри съвети, че и конкретни магазини и гумаджийници, нооо... забравят, че си от Варна...Да не се отвличам много - ела да се видим най-после в офиса и ще ти дам инфо за гуми. Иначе си се ориентирал ОТЛИЧНО към YOKOHAMA и TOYO, като прибавим BRIDGESTONE и списъка с най-уважаваните от мен производители на гуми е пълен ;) Чакам да се видим :) P.S. само един съвет - не се обиждай, но защо не смениш nick-a си? Някак непривично е да се именуваш с двигателя на машината си... Пък и НА МЕН ми е много терсене да се обръщам към теб така...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Az ne moga da ti prepory4am ni6to, no moga da ti kaja az kakwo izbrah za moqta.Kupih si 4 nowi Yokohama A539 mislq 4e e modela i naistina sym dowolen ot tqh.Ako ima6 powe4eko pari ima i po-dobri(opredeleno) no w tazi cenowa kategoriq mislq 4e sym nameril edni ot the best!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Чух лоши работи за Тойо, само Йкохама

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

На тези сайтове които Sand0 е дал няма почти никакви 13" гуми... Някой да знае подобен сайт с по-богато съдържание на скромни 13" гуми :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Продавам 3 BRIDGESTONE SF 237

В много добро състояние около 6мм грайфер 175/70/13

Иначе BRIDGESTONE POTENZA 720 са Манияшки гуми!!! Имат и протектор за джантите. Аз сам решил като им докарат да си ги взема.

Публикувано изображение

Tuka

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Иначе BRIDGESTONE POTENZA 720 са Манияшки гуми!!! Имат и протектор за джантите. Аз сам решил като им докарат да си ги взема.

Стас се уреди с такива, 150лв 4 гуми 2001ва година - сега не мога да го стигна по завоите. Хем съм с Michelin Energy XH-1 със по-голям грайфер!

Публикувано изображение

Ако не бяха спонсори на Шумахер, щях и аз да си взема такива, много добре изглеждат (Bridgestone Potenza RE720)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Продавам 3 BRIDGESTONE SF 237

В много добро състояние около 6мм грайфер 175/70/13

Иначе BRIDGESTONE POTENZA 720 са Манияшки гуми:) Имат и протектор за джантите. Аз сам решил като им докарат да си ги взема.

Публикувано изображение

Tuka

Цени за 13" ?

За БОГИ - Тойо са "евтини" Йокохама....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

За БОГИ - Тойо са "евтини" Йокохама....

Toyo Proxes не са никак лоши гуми, по-добри от Yokohama. Особено semi-slick, лепят яко! Ама да не стъпиш на мокро или пясък с тях!В европа не ги ценят Yokohama нещо, Autobild и ADAC тестовете се представят много зле на мокро. Въпреки че изглеждат като за як дъжд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

На мен ми трябват само 2 ...и все пак колко им искаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Тия в Диана имат само едни 165/70/13 - Semperit Sportline :)anyway ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Ми ти що не гледаш какво търсиш :) 175/70/13 е твойта

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Днеска си взех BRIDGESTONE POTENZA 720.Много яки гуми :)И момчето дето ги слагаше в ДИАНА ООД каза че тои бил с такива и колегите му се смеели че взел скъпи гуми ;) Ама сега един по един и те са с такива :PХвалеше ми я колко добра била в дъжд и такива работи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аз горещо препоръчвам Bridgestone Potenza ! това е невероаитна гума ! говря от личен опит ! на завоите е като залепнала а и много добре пази джантите - вече няколкопъти се ИЗТРЯСКВАМ в жестоки дупки ( мамицата им на Управление пътища !!!) и макар да подозирах че ще ми е спаднала гумата след такъв удар, последствия ( поне видими и осезаеми) няма ! аз си намерих както каза Магнум( всъщост той ми ги намери , 10х Иво ), 4 за 150 лв със скоростен индекс Н а един колега си купи нови за по 150 лв бройката индекс V. другата седмица съм във Варна и ако имаш време и мерак и още търсиш с удоволствие ще ти демонстрирам качествата на тази чудесна гума ! ( ебаси, как го написах , все едно са ми платилиот Бриджстоун :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

аз карам вече втора хонда,4ти сезон със Sava и съм супер доволен. много добре се държат и никаккви проблеми не съм имал. имат и високоскоростни модели ама какви точно незнам. трябва да ги видя моите. но гумите са супер добри !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Stass - найстина като идваш насам(Варна) се обади да видим....интересно ми е и на мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

civic 1.5 cx Ния говорим за ГУМИ :) а ти САВА :)Грехота е да ги сравняваш с BRIDGESTONE :)Аз бях сас САВА до вчера. боклуци :)

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

е да ама са доста по евтини. съотношението цена-качество мисля че е много добро, даже перфектно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Да но ако BRIDGESTONE POTENZA Дарйи 70 000Км а SAVA 35-40 000КмТогажа коя е по изгода :))да не говорим за прекрасните качества на BRIDGESTONE.Разни порове в англия са казали "Не сам толкова богат да купувам евтино"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Румен

На мен ми препоръчаха Nokian, но ме притеснява факта, че пише всесезонни за северна америка (?! що ли, ама го пише) , а гумаджията твърди, че са летни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз горещо препоръчвам Bridgestone Potenza ! това е невероаитна гума ! говря от личен опит ! на завоите е като залепнала а и много добре пази джантите - вече няколкопъти се ИЗТРЯСКВАМ  в жестоки дупки ( мамицата им на Управление пътища !!!)  и макар да подозирах че ще ми е спаднала гумата след такъв удар, последствия ( поне видими и осезаеми) няма ! аз си намерих както каза Магнум( всъщост той ми ги намери , 10х Иво ), 4 за 150 лв със скоростен индекс Н а един колега си купи нови за по 150 лв бройката индекс V. другата седмица съм във Варна и ако имаш време и мерак и още търсиш с удоволствие ще ти демонстрирам качествата на тази чудесна гума ! ( ебаси, как го написах , все едно са ми платилиот Бриджстоун  :)  )

samo kazi koga to4no 6te idva6 i 6te se suberem gledam 4e i n akolegite 6te im e lubopitno :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Бъзика е че щатския вариянт на ПОТЕНЗА 720 (Потенза 750) нямат защита на джантата :))То там и дупка да видиш е голяма рядкост. (има де но е мноооооооо рядко)за разлика от европа (Италия, Белгия, Гърция, България...)А принципно серията Потенза са 4 модела.

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Вредщайна също са добри говоря ти за Сенсатрака.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Бъзика е че щатския вариянт на ПОТЕНЗА 720 (Потенза 750) нямат защита на джантата :))

Те американските гуми са МНООООГО различни от Европейските (и Японските, мисля) - там под същото име се продава много различна гума. Potenza 750 поне на tirerack.com изглежда само да прилича на европейската 720, не е само протектора.Този протектор не е толкова за дупките, колкото да не си ожулиш джантата като паркираш до бордюра. Иначе и за дупките помага

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

samo kazi koga to4no 6te idva6 i 6te se suberem gledam 4e i n akolegite 6te im e lubopitno :)

значи в сряда в 20ч тръгвам от София за Доррич и в четвъртък ще ходя до Варна , така че мойе да се видим или тогава или в събота че да има повече време.ако искаш дай някакви координати по icq или драсни бележка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...