Jump to content
besniq

въпрос към колегите от Варна"Аспарухово"

Recommended Posts

Здравейте,става дума за бунгало,хотел или нещо от сорта в района на Аспарухово на по народни цени,криза е.Нека по запознатите колеги да ми дадат инфо или линк за питането ми!Ориентировъчни цени за нощувка и евентуално какво се предлага,климатик,тв.,легла.С 2 думи,къде можем да отседнем аз и приятелката ми на по тънки цени.Благодаря на отзовалите се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В кв. Галата има тънки нощивки Фамилна къща - 12лвХотел Нарцис - 10лвХотел Джоя - не знам тази година колко са нощувкитеп.п. дано жена ми да не прочете този пост че ще спя в колибата на кучето довечера :rolleyes:

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В кв. Галата има тънки нощивки Фамилна къща - 12лвХотел Нарцис - 10лвХотел Джоя - не знам тази година колко са нощувкитеп.п. дано жена ми да не прочете този пост че ще спя в колибата на кучето довечера :D

мерси колега,само не разбрах посочените цени,за 1 човек или за стая са?не,че са високи но да си знам. Редактирано от besniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,става дума за бунгало,хотел или нещо от сорта в района на Аспарухово на по народни цени,криза е.Нека по запознатите колеги да ми дадат инфо или линк за питането ми!Ориентировъчни цени за нощувка и евентуално какво се предлага,климатик,тв.,легла.С 2 думи,къде можем да отседнем аз и приятелката ми на по тънки цени.Благодаря на отзовалите се.

Хайде колеги помогнете,става дума за септември месец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

besniq , уточни кога точно , и за колко дълго - има значение.

Също и с какво си склонен да на правиш компромис.

Мисля че ще мога да помогна.Септември е далече.

п.п.най-добре пиши на лични или на skype от профила ми....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...