Jump to content
Guest Founder

ПРОЕКТ 2006 Honda Fan Club ®

Recommended Posts

Guest Founder

Ами какво да ви кажа

след няколко дена мислене - премисляне , правене - преправяне и какво ли още не

ето до какво стигнахме аз и бенджито .. и гениалните ни мозъци ;););)

опитахме се да не бягаме много от оригиналния дизайн на Honda F1 Sport Jacket , но тук там си бяха наложащи леките промени :P

якето е направено да може да се носи , зима , пролет и есен , а и в по хладните летни дни / ватирано е до толкова , че да позволява да се носи и през по топло време /.

Материята от която е направено якето е водоустойчива и ветроустойчива :D

Стремихме се да стане едно типично КЛУБНО Яке - качествено и на достъпна цена / до колкото позволяват материалите и начина му на изработка /

Емблемите по якето са правени на Сито-Печат с цел по дълъг живот - понеже ни предложиха и фолио , но то хем не е толкова дълготраино , хем е почти 2 пъти и малко сито-печата :D

Имахме идея да ги покажем на някоя от срещите в Пловдив или София, но за моментя няма да има такава възможност - поне в близките 1-2 месеца ;)

ето ви снимки на якето ;)

=>

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Надяваме се това "произведение на изкуството" да ви е харесало ;)

Размерите са 2 поне за сега - единия за Дългуни като Бенджи ;) , а другия за нормално израсли хора ;)

но ако всичко върви по план фирмата обеща за следващата поръчка да ни шият размери каквито иколкото си щем - демек кой какъвто си размер желае!

Цената на якето е 70лв.

който желае може да пусне тук име и точен адрес!

изпращането ще става чрез куриер с наложен платеж .. поне за сега ;)

а живот и здраве на националната ще ви донесем на 4-ри колела дет се вика :P;)

Забележка : Цвета , който се вижда като леко розов в еблемата отпред и голяма емблема Фан Клуб отзад всъщност е червен . Идея си нямам защо апарата го е изкарал розовеещ :P

Забележка2: на снимки 3 и 5 искам да отбележа , че тази изпъкнала част отпред на якето не е от кройката , а от това че на последък си хапвам доста стабилничко :P:P

поздрав Ачо ;)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Браво пичове :D Абсолютно сигурно е че ще си купя няколко (особено ако има различни цветове) , само да поясниш ако може, какво значи нормолно пораснал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
Отговорено (Редактирано)

1во - Само това е разцветката - направихме го умишлено с ясната идея да сме еднакви .. в смисъл такъв , че като се появим някъде да си личи от далеч че сме от един клуб - а повярвай ми .. изглежда доста впечатляващо като погледнеш от страни :D ..и 2ро - нормално израсъл .. ами този размер с който съм аз на снимките се стремихме да е максимално стандартен за спортно яке.аз съм висок 1.78 и тежа около 78кг , но с хубаво бирено коремче :P и якето ми стой добре - нито ми стяга , нито ми е някво широко като някоя шуба :Dи все пак няма да е зле да кажеш с какво телосложение си като кг и см :P

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Едно якенце 100% взимам и аз...нема да го свала :D много яко сте го направили евалата ви праа :D...а дано стане на 60кила кожа и кости с височина 180см

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Искам и аз едно като за 185см/65кг.И може ли вече да се поръчва за доставка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
Браво пичове!!! Радвам се че има хора с идеи!!!:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Искам и аз едно като за 185см/65кг.

И може ли вече да се поръчва за доставка?

<{POST_SNAPBACK}>

Да вече може и да си поръчвате - току що взехме всичките якета от фирмата :D

Ще ги изпращаме с наложен платеж.

Който желае якенце да оставя тук точен адрес , трите имена и телефон ... хм друго мисля , че не трябва :D , но за всеки случай ще питам пак :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

най-добре на лични на мен или founder си оставяте отчните имена,адрес тел.и разбира се размер и якето до ден два е при вас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

и 2ро - нормално израсъл .. ами този размер с който съм аз на снимките се стремихме да е максимално стандартен за спортно яке.аз съм висок 1.78 и тежа около 78кг ,

Големичък си :D Аз съм от недораслите ( :D ) Какво да се прави, ще папкам повече :P

като се появим някъде да си личи от далеч че сме от един клуб - а повярвай ми .. изглежда доста впечатляващо

Въпрос на мироглед. Живи и здрави и евала за якето :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Колеги ...едно голямо БРАВО :D ....справили сте се перфектно....като едни истински "модни дизайнери" :P ...якенцето е жестоко , а предполагам че на живо "кефи" ! И за потвърждение на думите си ....веднага си поръчвам едно парче ! :P Минавам в режим "ЛС" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

179см. 88кг. - по широчко в раменете че не обичам тесни якета Георги Нонов, гр. Пловдив, бул. България 125, Пълдин Транс Сервиз ООД0898483154 , 032/968801

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

евала пи4ове едно и за мен М размер само кажете от каде и как може да се вземе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Искам и аз едно като за 185см/65кг.

И може ли вече да се поръчва за доставка?

<{POST_SNAPBACK}>

може лично на мен или на бенджи

и 2ро - нормално израсъл .. ами този размер с който съм аз на снимките се стремихме да е максимално стандартен за спортно яке.

аз съм висок 1.78 и тежа около 78кг ,

Големичък си :) Аз съм от недораслите ( :ph34r: ) Какво да се прави, ще папкам повече :P

като се появим някъде да си личи от далеч че сме от един клуб - а повярвай ми .. изглежда доста впечатляващо

Въпрос на мироглед. Живи и здрави и евала за якето :P

<{POST_SNAPBACK}>

намерихме и за теб размер пиши на лични .дай си данните

евала пи4ове едно и за мен М размер

само кажете от каде и как може да се вземе

<{POST_SNAPBACK}>

дай си трите имена адрес и тел. за връска .дай си височина и килограми пращаме ги с куриер и наложен платеж.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

пишете ме и мен страхотни са поздрави за идейката да е от по големите номерца че са ми дулги ръчичките :ph34r: 185 см 84 кг Ивелин Михайлов Имперов Разград бул."Българиа" 5 (офис Евроком АБЦ) 0896 73 20 33 / 084 660 546

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Момчета....... :ph34r: И аз веднага скачам в едно :P продължавам на лични......... :) .........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

179см. 88кг. - по широчко в раменете че не обичам тесни якета

Георги Нонов, гр. Пловдив, бул. България 125, Пълдин Транс Сервиз ООД

0898483154 , 032/968801

<{POST_SNAPBACK}>

чакам го с наложен платеж, ако може през Сити Експрес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

179см. 88кг. - по широчко в раменете че не обичам тесни якета

Георги Нонов, гр. Пловдив, бул. България 125, Пълдин Транс Сервиз ООД

0898483154 , 032/968801

<{POST_SNAPBACK}>

чакам го с наложен платеж, ако може през Сити Експрес

<{POST_SNAPBACK}>

пратихме ти го с наложен платен , но по Еконт - просто незнаехме , че искаш със Сити :ph34r:

надявам се не е фатално де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THE BEAST

муци е якенцето аз вече имам и много ама мносо му се радвам 188 на 60кг и ми стои добре :) голям кеф ще е да са изпукаме 100-тина чиляка с такива якенца :P:P:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

муци е якенцето аз вече имам и много ама мносо му се радвам 188 на 60кг и ми стои добре :P  голям кеф ще е да са изпукаме 100-тина  чиляка с такива якенца :)  :P  :P

<{POST_SNAPBACK}>

радвам се , че ти е харесало :P вече сме четирима от ямбол с такива якета :P

:ph34r::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko
Отговорено (Редактирано)

Ще ме прощавате за безпокойството ама нещо като за едрички хорица дали ще се намери щото и ние все пак сме фенове - нищо че сме по над 100 килцаГабарити: 186 см и около 125 оки

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

разбирасе :) нямаш никакви дертове само че ще ти пиша ЛС за да ми дадеш малко допълнителна информация :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

якето е нечовешко яко ...получих го днес...мн му са радвам...малко късо ама нема нищо...пак е страшно :bounce::D:D ....мерси ви мн

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

да супер е :D и аз го получих :bounce: и на мен ми е малко късичко и дано не се спира, че ша треа да го давам на дъщерята :D 10х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

якето си е по модел късо тип (гъзовейка) :bounce: все пак не е шуба .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
Отговорено (Редактирано)

идеята ни беше такава - долу да е по късо като тези спорните дето ги продават по магазините въпроса беше да не идват къси в ръкавите :Dа за свиване след пране - няма начин :D това са изкуствени материали - при тях няма свиване ! :DСАМО ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА : Перете якенцата с хладка вода , максимум до 30тина градуса - това е изкуствен плат и не задържа мръсотията :P така че няма нужда да ги бичите на 50-60 градуса :D хем е безсмислено , хем от гледна точка на дълголетие на джакета :P:bounce:

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

на 02.04 в Калояново съм с него :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Якето е перфектно.Благодаря Ви за бързата реакция с доставката.Много му се радвам и ще си го взема в щатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
:D няма да си единствен :bounce:за щатите заминаха и още 2бр. лелее може да сформирате и там месечни сбирки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

И ние с брата сме вече горди собствници на по едно яке благодарение на Founder, който ги изпрати вчера за нула време и днес рано сутринта ги доставиха в Търново. Якетата са супер. С такова на гърба ще ходя до САЩ да бачкам така че и там ще се прослави клуба. Поздрави на всички, които са участвали в реализирането на тази страхотна идея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Това е чудесно.Имам едно предложение въпрос.Може ли да се поръча същото яке само че летен вариант.off//А за момчетата които отиват в щатите аз живея в Egg Harbor.(това е срещу Green Bay.WI.)Ако имате време може да спретнем една среща лятото ако сте в някой близък (пък и не толкокова) щат.пратете някоя депеша на raldoz@yahoo.com и ще се разберем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Това е чудесно.Имам едно предложение въпрос.

Може ли да се поръча същото яке само че летен вариант.

off//А за момчетата които отиват в щатите аз живея в Egg Harbor.(това е срещу Green Bay.WI.)Ако имате време може да спретнем една среща лятото ако сте в някой близък (пък и не толкокова) щат.

пратете някоя депеша на raldoz@yahoo.com и ще се разберем.

<{POST_SNAPBACK}>

няма да има никакъв проблем с изработването - само ми обясни по подробно на лични какво точно имаш предвид :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Айде и аз съм вече манекен на "ХондаБГ" :D ...аве мноо здрав изглеждам в тва яке...направо сам си всявам респект :bounce: Апропо...нямам забележки...перфектно е ! Особенно ме зарадва джобчето за мобилния и вътрешния с ципче...абе муци е! Обаче си мисля че вариант-бялото да бъде червено също ще изглежда "ГУД". И един куесчън : Надписите дали ше укрякат при прането... :D

Аре мерси за новата ми "идентификация"....отивам да подразня другите фенове... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Айде и аз съм вече манекен на "ХондаБГ" :D ...аве мноо здрав изглеждам в тва яке...направо сам си всявам респект  :D Апропо...нямам забележки...перфектно е ! Особенно ме зарадва джобчето за мобилния и вътрешния с ципче...абе муци е! Обаче си мисля че вариант-бялото да бъде червено също ще изглежда "ГУД". И един куесчън : Надписите дали ше укрякат при прането... :D

Аре мерси за новата ми "идентификация"....отивам да подразня другите фенове... :D

<{POST_SNAPBACK}>

и аз това си мислех как щеше да заспи с хонделата ми ако бялото беше червено ма и така нема равно....а относно надписите майка ми каза че ако се пере на ниска температура Би трябвало да няма проблем ама знае ли човек...ще ги дразниш яко феновете...вече събрах доста лоши погледи ...ама нека им е гадно...и сори за :bounce: Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

аз написах ама никой не е прочел явно :DПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ТЕМПЕРАТУРА ПРИ ПРАНЕ: 20-30 градуса!все пак това са изкуствени платове и не задържат мръсотията :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не е проблем да се направят и в червено но самият цвят розовее.и другото което е поогледахме екипите на honda F1 и ги направихме подобни :tongue1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Поздрави големи за идеята... ама само на мен ли не ми харесва бялото?дебеш :tongue1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

пич , Бенджито каза няколко поста преди теб , че бялото може да се замести с други цвето по избор на купувача :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

Якенцето е супер здраво.Пичове поздравявам ви за суперската идейка. :blink::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Ще донесете ли някоя бройка на софийската сбирка - от там да си купи, който няма?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...