Jump to content
Guest BOGIE

НАРКОМАНИЯ

Recommended Posts

Guest BOGIE

Да ви се похваля, наща секретарка иска да си купи кола и ме пита каква да си купи искала Рено Клио:D , естествено аз и казах че е ЛУДА и че това може да стане само през мойто мъртво тяло и тя трябва да си вземе Хонда.Тя не била сигорна незнам с тази поддръжка и тн. нали се сещате, та казвам и качисе на моита врътни едно кръгче и после говори. ЕДВАМ я навих, после вика искам като твойта. Търсихме кола цяла неделя и накрая намерихме една доста добре запазена 4то поколение сребърна и аз и викам седни пробвай я и кажи, седна врътна едно кръгче и излезна ОКОКОРЕНА като малко дете и вика"ИСКАМ Я"сега в момента я прехвърлят и тн.Та мисълта ми за наркоманията беше че тази жена е имала доста скапи коли покрай разни гаджета по едно време караше Баварец джип после някакав двуврат Мерцедес после Баварец тройка и тн. а сега сяда в кола за три бона и ми казва че не могла да спи от неделя само мислела за Хондата.Ако това не се казва пристрастяване здрве му кажи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Cool :D Още една спасена душа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

В това има нещо вярно! Почти не познавам човек, който да е карал хонда и да се оплаква от нея после! Не говорим за състоянието на автомобила разбира се!Мойто мнение , че само предобеден човек би казал нещо лошо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

ХЕХЕХЕХЕ, защо ли ми напомня на МЕН когато купих прелюд-а :D Абе каквото и да си говорим - Хонда си е Хонда !!! ИДЕАЛНИЯТ АВТОМОБИЛ - поне за мен е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хе ..4е и аз преди 5 год. се ка4их на един Accord..и от тогава не съм си и помислял за не6то друго :D последната която продадох преди 3 г. бе6е на 370х.км ;) и 4овека о6те си я кара.... Наистина наи якия автомобил...поне за мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Е тогава и аз да ви разкажа :D Преди две години за пръв път се качих на хонда. Акорд беше. На един мой познат. Супер много ме изкефи. След около половин година той замина за Англия и му трябваха пари, а в същия момент аз вече бях решил, че трябва да си купя някяква кола. И ето - съвпадение. И вълка сит и агнето цяло както се казва. ;) Е, не е много точно сравнението, но...И от тогава - НИКАКВА друга кола!

Редактирано от Martinez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз имам хонда от 5 месецапреди това съм каралфиат пунтопреди една седмица се качих пак на фиата да го покарам и .....ами просто разликата не може ад се опише с думи :D хондата се кара с таква лекота, въобще удоволствие е да акраш такава колакакто пише в car and driver, fun to drive ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda
:D;) Незнам, може и много "детско" да звучи, но като че ли....има нещо в тия коли което те пленява ! Нещо което, в другите масови коли НЕможеш да изпиташ и усетиш !!! Или Ние просто сме си фанатици ?! :(:(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе аз преди карах Опел Астра 1,7 ТДИ. Не беше лоша колата, ама Хондата си е Хонда! Умирам си от кеф като я карам и само мисля как и за кво да седна зад волана, някво тунингче абе само Хонди са ми в главата.За хляб и за мляко не хода с нея, че няма да загрее за толко малко разтояние пък после ще трява да я гася студена с 1 тон вода по аусписите... Ако има как и до кенефа ще хода с Сивик-а!Нещо като наркоман съм станал. 4 дена бях блокирал колата за да и изтискам още някой и друг кон. Направо умрях. Бях като болен.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

:D:( Незнам, може и много "детско" да звучи, но като че ли....има нещо в тия коли което те пленява ! Нещо което, в другите масови коли НЕможеш да изпиташ и усетиш !!! Или Ние просто сме си фанатици ?! :(:D:D

Мухахаха...Наеш ли кво?Уизард нали беше баннат? Е преди 1-2 седмици в мирк-а ми пише, че влиза във форумите след като му изтече банна и кво гледа? Познай?!Били сме станали като секта. Фанатици сме били инекви такива.Може и да е прав, но на мен не ми пука. Нека съм си фанатик ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

:(:D Незнам, може и много "детско" да звучи, но като че ли....има нещо в тия коли което те пленява ! Нещо което, в другите масови коли НЕможеш да изпиташ и усетиш !!! Или Ние просто сме си фанатици ?! :D;):D

ADH-Honda, градски, и през моите ръце са минали доста коли, включително и ГОЛФ II 1.6 Д ;);) и АУДИ-та и какво ли не!!! Е тая Кола ме кара да се чувствам като на облак бе !!! Секта сме били!!! Нека сме секта и да си уважаваме колиците. Пък кой каквото ще да МИСЛИ!!! Данък обществено мнение не плащам, а и сигурно никой от ВАС! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Хонда си е ХОНДА.Сестра ми въпреки малка се изрази много точно.Питат я каква кола имаме и тя отговаря , че нямаме кола , а имаме Хонда :D Ами така си е.Хонда пленява единствено и само с визията , влизането в колата и подкарването й вече е действително фанатизъм,ако щете да го наречете ;) Случката с Jazz-a е същата.На пловдивския пролетен панаир миналата година за коли и тен подобни превозни средства.Разхожда си се майка ми и вижда на Хонда представителната част , още с първия поглед върху Джаза тя казва- " Искам я! "Ама колата дори не сме я запалили , не се знае каква марка е , къв двигател и т.н.Просто каза искам я и я получи,дори не знаеше че е новия джаз :( Не знам , но от малкото ми опит на пътя , с малкото коли които съм подкарвал и карал до някаква степен , просто Хонда е марката за мене.Не ме интересува какви са и частите,скъпи евтини или незнам си какви :( Но в същото време не забравям че не са колите най - важното , нали :D Но ако искаме живота да ни е по-сладък , АМИ НЕКА КАРАМЕ ХОНДА :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Хонда си е ХОНДА.Сестра ми въпреки малка се изрази много точно.Питат я каква кола имаме и тя отговаря , че нямаме кола , а имаме Хонда :D Ами така си е.Хонда пленява единствено и само с визията , влизането в колата и подкарването й вече е действително фанатизъм,ако щете да го наречете ;) Случката с Jazz-a е същата.На пловдивския пролетен панаир миналата година за коли и тен подобни превозни средства.Разхожда си се майка ми и вижда на Хонда представителната част , още с първия поглед върху Джаза тя казва- " Искам я! "Ама колата дори не сме я запалили , не се знае каква марка е , къв двигател и т.н.Просто каза искам я и я получи,дори не знаеше че е новия джаз :( Не знам , но от малкото ми опит на пътя , с малкото коли които съм подкарвал и карал до някаква степен , просто Хонда е марката за мене.Не ме интересува какви са и частите,скъпи евтини или незнам си какви :( Но в същото време не забравям че не са колите най - важното , нали :D Но ако искаме живота да ни е по-сладък , АМИ НЕКА КАРАМЕ ХОНДА :D

WOW ;) Меко казано съм възхитен ;) Това са приказки на....истински фен ! Евала ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

просто Хонда е марката за мене.Не ме интересува какви са и частите,скъпи евтини или незнам си какви ;) Но в същото време не забравям че не са колите най - важното , нали :( Но ако искаме живота да ни е по-сладък , АМИ НЕКА КАРАМЕ ХОНДА :(

При мен е същото пич :D Ща се отнася до моята малка принцеса - стига да имам фенансите в момента - веднага ги давам.Няма място за икономий и т.н. Между другото - от всички коли дет съм имал - САМО ХОНДАТА не е толкова капризна и лефтерна.ОБИЧАМ СИ КОЛАТА :D;);) и незнам, но ако още веднъж и посегнат и спипам някой до нея - не ми се мисли ;);););););):D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Братлета аз имам сега две хонди,и Пежо 406 ХДИ,Абе много е хубаво пежото ама съм още на 30 г. и не съм го палил поне от месец.Карам си ЦРХ-а и това е ,понякога и Шатъла си карам но съм го дал на работниците ми да го карат.Ходя до Холандия понякога и видях да се продава Акорд 2000г. 2.0 Витек мотора.Всички екстри. 5500 Евро.Нямах толкова пари в себе си и на катата иначе го бях купил.Половин час го обикалях ако искате ми вярваите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Половин час го обикалях ако искате ми вярваите.

Че защо да не ти вярваме ?! :D Половин час НЕ Е нищо ;):( за да го оглеждаш, ако то си заслужава (а щом е Хонда, значи си заслужава) :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

минал съм към 400000км с двайсетина мои коли до сега,но като си джиткам с хондата из филибето,чак не ми се слиза от нея :D ,а трябваше отдавна да ми е омръзнало карането ;) повечето знаят и Мондеото, с което идвах на една от срещите- ново е,луксозно,ама не ми прави този кеф,както хондата :( Абе-голяма болест си е!!! ДИАГНОЗА, а не марка :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ама кво да я оглеждам като нямах пари в мене.Чак се ядосах и си тръгнах.Искам да се метна на нещо ново,като година де не друга марка.хахаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

уффф, бях си забравил май паролата, но благодарение на Виктор, вече не съм "Майната", а си върнах акаунта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ако някой не е чел книгата на Соичиро Хонда,и иска да я прочете мога да му я дам.Доста може да научи от нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ако някой не е чел книгата на Соичиро Хонда,и иска да я прочете мога да му я дам.Доста може да научи от нея.

Междодругото... :D Аз съм ГОРД собственик на тази книга (благодарение на JAMIE ;):(:( ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...