Guest BOGIE #1 Публикувано 27 Април, 2004 Да ви се похваля, наща секретарка иска да си купи кола и ме пита каква да си купи искала Рено Клио , естествено аз и казах че е ЛУДА и че това може да стане само през мойто мъртво тяло и тя трябва да си вземе Хонда.Тя не била сигорна незнам с тази поддръжка и тн. нали се сещате, та казвам и качисе на моита врътни едно кръгче и после говори. ЕДВАМ я навих, после вика искам като твойта. Търсихме кола цяла неделя и накрая намерихме една доста добре запазена 4то поколение сребърна и аз и викам седни пробвай я и кажи, седна врътна едно кръгче и излезна ОКОКОРЕНА като малко дете и вика"ИСКАМ Я"сега в момента я прехвърлят и тн.Та мисълта ми за наркоманията беше че тази жена е имала доста скапи коли покрай разни гаджета по едно време караше Баварец джип после някакав двуврат Мерцедес после Баварец тройка и тн. а сега сяда в кола за три бона и ми казва че не могла да спи от неделя само мислела за Хондата.Ако това не се казва пристрастяване здрве му кажи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #2 Отговорено 27 Април, 2004 Cool Още една спасена душа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #3 Отговорено 27 Април, 2004 В това има нещо вярно! Почти не познавам човек, който да е карал хонда и да се оплаква от нея после! Не говорим за състоянието на автомобила разбира се!Мойто мнение , че само предобеден човек би казал нещо лошо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #4 Отговорено 27 Април, 2004 ХЕХЕХЕХЕ, защо ли ми напомня на МЕН когато купих прелюд-а Абе каквото и да си говорим - Хонда си е Хонда ИДЕАЛНИЯТ АВТОМОБИЛ - поне за мен е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #5 Отговорено 27 Април, 2004 Хе ..4е и аз преди 5 год. се ка4их на един Accord..и от тогава не съм си и помислял за не6то друго последната която продадох преди 3 г. бе6е на 370х.км и 4овека о6те си я кара.... Наистина наи якия автомобил...поне за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #6 Отговорено 27 Април, 2004 (Редактирано) Е тогава и аз да ви разкажа Преди две години за пръв път се качих на хонда. Акорд беше. На един мой познат. Супер много ме изкефи. След около половин година той замина за Англия и му трябваха пари, а в същия момент аз вече бях решил, че трябва да си купя някяква кола. И ето - съвпадение. И вълка сит и агнето цяло както се казва. Е, не е много точно сравнението, но...И от тогава - НИКАКВА друга кола! Редактирано 27 Април, 2004 от Martinez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #7 Отговорено 27 Април, 2004 аз имам хонда от 5 месецапреди това съм каралфиат пунтопреди една седмица се качих пак на фиата да го покарам и .....ами просто разликата не може ад се опише с думи хондата се кара с таква лекота, въобще удоволствие е да акраш такава колакакто пише в car and driver, fun to drive Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #8 Отговорено 27 Април, 2004 Незнам, може и много "детско" да звучи, но като че ли....има нещо в тия коли което те пленява ! Нещо което, в другите масови коли НЕможеш да изпиташ и усетиш Или Ние просто сме си фанатици ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #9 Отговорено 27 Април, 2004 (Редактирано) Абе аз преди карах Опел Астра 1,7 ТДИ. Не беше лоша колата, ама Хондата си е Хонда! Умирам си от кеф като я карам и само мисля как и за кво да седна зад волана, някво тунингче абе само Хонди са ми в главата.За хляб и за мляко не хода с нея, че няма да загрее за толко малко разтояние пък после ще трява да я гася студена с 1 тон вода по аусписите... Ако има как и до кенефа ще хода с Сивик-а!Нещо като наркоман съм станал. 4 дена бях блокирал колата за да и изтискам още някой и друг кон. Направо умрях. Бях като болен. Редактирано 27 Април, 2004 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #10 Отговорено 27 Април, 2004 Незнам, може и много "детско" да звучи, но като че ли....има нещо в тия коли което те пленява ! Нещо което, в другите масови коли НЕможеш да изпиташ и усетиш Или Ние просто сме си фанатици ?! Мухахаха...Наеш ли кво?Уизард нали беше баннат? Е преди 1-2 седмици в мирк-а ми пише, че влиза във форумите след като му изтече банна и кво гледа? Познай?!Били сме станали като секта. Фанатици сме били инекви такива.Може и да е прав, но на мен не ми пука. Нека съм си фанатик . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #11 Отговорено 27 Април, 2004 Незнам, може и много "детско" да звучи, но като че ли....има нещо в тия коли което те пленява ! Нещо което, в другите масови коли НЕможеш да изпиташ и усетиш Или Ние просто сме си фанатици ?! ADH-Honda, градски, и през моите ръце са минали доста коли, включително и ГОЛФ II 1.6 Д и АУДИ-та и какво ли не Е тая Кола ме кара да се чувствам като на облак бе Секта сме били Нека сме секта и да си уважаваме колиците. Пък кой каквото ще да МИСЛИ Данък обществено мнение не плащам, а и сигурно никой от ВАС! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #12 Отговорено 27 Април, 2004 Хонда си е ХОНДА.Сестра ми въпреки малка се изрази много точно.Питат я каква кола имаме и тя отговаря , че нямаме кола , а имаме Хонда Ами така си е.Хонда пленява единствено и само с визията , влизането в колата и подкарването й вече е действително фанатизъм,ако щете да го наречете Случката с Jazz-a е същата.На пловдивския пролетен панаир миналата година за коли и тен подобни превозни средства.Разхожда си се майка ми и вижда на Хонда представителната част , още с първия поглед върху Джаза тя казва- " Искам я! "Ама колата дори не сме я запалили , не се знае каква марка е , къв двигател и т.н.Просто каза искам я и я получи,дори не знаеше че е новия джаз Не знам , но от малкото ми опит на пътя , с малкото коли които съм подкарвал и карал до някаква степен , просто Хонда е марката за мене.Не ме интересува какви са и частите,скъпи евтини или незнам си какви Но в същото време не забравям че не са колите най - важното , нали Но ако искаме живота да ни е по-сладък , АМИ НЕКА КАРАМЕ ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #13 Отговорено 27 Април, 2004 Хонда си е ХОНДА.Сестра ми въпреки малка се изрази много точно.Питат я каква кола имаме и тя отговаря , че нямаме кола , а имаме Хонда Ами така си е.Хонда пленява единствено и само с визията , влизането в колата и подкарването й вече е действително фанатизъм,ако щете да го наречете Случката с Jazz-a е същата.На пловдивския пролетен панаир миналата година за коли и тен подобни превозни средства.Разхожда си се майка ми и вижда на Хонда представителната част , още с първия поглед върху Джаза тя казва- " Искам я! "Ама колата дори не сме я запалили , не се знае каква марка е , къв двигател и т.н.Просто каза искам я и я получи,дори не знаеше че е новия джаз Не знам , но от малкото ми опит на пътя , с малкото коли които съм подкарвал и карал до някаква степен , просто Хонда е марката за мене.Не ме интересува какви са и частите,скъпи евтини или незнам си какви Но в същото време не забравям че не са колите най - важното , нали Но ако искаме живота да ни е по-сладък , АМИ НЕКА КАРАМЕ ХОНДА WOW Меко казано съм възхитен Това са приказки на....истински фен ! Евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #14 Отговорено 27 Април, 2004 просто Хонда е марката за мене.Не ме интересува какви са и частите,скъпи евтини или незнам си какви Но в същото време не забравям че не са колите най - важното , нали Но ако искаме живота да ни е по-сладък , АМИ НЕКА КАРАМЕ ХОНДА При мен е същото пич Ща се отнася до моята малка принцеса - стига да имам фенансите в момента - веднага ги давам.Няма място за икономий и т.н. Между другото - от всички коли дет съм имал - САМО ХОНДАТА не е толкова капризна и лефтерна.ОБИЧАМ СИ КОЛАТА и незнам, но ако още веднъж и посегнат и спипам някой до нея - не ми се мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #15 Отговорено 27 Април, 2004 Братлета аз имам сега две хонди,и Пежо 406 ХДИ,Абе много е хубаво пежото ама съм още на 30 г. и не съм го палил поне от месец.Карам си ЦРХ-а и това е ,понякога и Шатъла си карам но съм го дал на работниците ми да го карат.Ходя до Холандия понякога и видях да се продава Акорд 2000г. 2.0 Витек мотора.Всички екстри. 5500 Евро.Нямах толкова пари в себе си и на катата иначе го бях купил.Половин час го обикалях ако искате ми вярваите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #16 Отговорено 27 Април, 2004 Половин час го обикалях ако искате ми вярваите. Че защо да не ти вярваме ?! Половин час НЕ Е нищо за да го оглеждаш, ако то си заслужава (а щом е Хонда, значи си заслужава) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #17 Отговорено 27 Април, 2004 минал съм към 400000км с двайсетина мои коли до сега,но като си джиткам с хондата из филибето,чак не ми се слиза от нея ,а трябваше отдавна да ми е омръзнало карането повечето знаят и Мондеото, с което идвах на една от срещите- ново е,луксозно,ама не ми прави този кеф,както хондата Абе-голяма болест си е ДИАГНОЗА, а не марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #18 Отговорено 27 Април, 2004 Ама кво да я оглеждам като нямах пари в мене.Чак се ядосах и си тръгнах.Искам да се метна на нещо ново,като година де не друга марка.хахаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #19 Отговорено 27 Април, 2004 уффф, бях си забравил май паролата, но благодарение на Виктор, вече не съм "Майната", а си върнах акаунта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #20 Отговорено 27 Април, 2004 Ако някой не е чел книгата на Соичиро Хонда,и иска да я прочете мога да му я дам.Доста може да научи от нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #21 Отговорено 27 Април, 2004 Ако някой не е чел книгата на Соичиро Хонда,и иска да я прочете мога да му я дам.Доста може да научи от нея. Междодругото... Аз съм ГОРД собственик на тази книга (благодарение на JAMIE ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове