Guest gena_g #1 Публикувано 13 Март, 2006 Някой знае ли къде почистват ДОБРЕ с пясъкоструйка в софия, че искам да си пръсна джантаците ???П.П. - от дружба2 съм, ако се сещате за нещо в тоя район ще е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #2 Отговорено 13 Март, 2006 Зависи на колко парчета искаш да ги пръснеш... Пиши лично на Иво прелюд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #3 Отговорено 13 Март, 2006 Зависи на колко парчета искаш да ги пръснеш... <{POST_SNAPBACK}> Ма и аз верно как съм го написал Ти не знаеш ли къде има такова чудо ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #4 Отговорено 13 Март, 2006 Пиши лично на Иво прелюд. <{POST_SNAPBACK}> Колегата "prelude" ли имаш предвид ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 13 Март, 2006 Пиши лично на Иво прелюд. <{POST_SNAPBACK}> Колегата "prelude" ли имаш предвид ??? <{POST_SNAPBACK}> да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове