plams 1 #1 Публикувано 20 Юни, 2010 Колеги здрасти и предварително благодаря на отзовалите се по проблема,а той е със стоповете на хеча ми д15б2, проверих и бушоните под волана, и тези под капака, крушките(на първо място, че са по удобни ) и на последно място и машинката на педала... сега съм в интелектуална криза ако има още нещо за ровичкане по колицата моля за идея, а ако ли не, някой ел. разбирач ще ми е от полза.П.П. бушоните са ОК, машинката я дадох на късо с буксата, крушките имат габарит и двете им спирали са си ОК, Стопове .... уй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #2 Отговорено 21 Юни, 2010 Пробвай да си смениш крушките,спиралата може да изглежда здрава и пак да са прекъснати някъде.Зимата ме спряха катаджии и ми казаха че не ми работят и двата стопа,само допълнителния.Като отворих всичко изглеждаше нормално ама не.Смених ги и светнаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plams 1 #3 Отговорено 21 Юни, 2010 ОК, още днес надявам се да е от това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plams 1 #4 Отговорено 21 Юни, 2010 Ураааа светнаха след смяна на крушки така, че правило No.1 ако се сбласкате с този проблем първо 1 крушка и после ако се налага останалата пот по жиците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове