Jump to content
Guest bojeto

Питане относно един Civic

Recommended Posts

Guest bojeto

Здравеите имам една молба ако някои от вас знае тази кола моля да ми даде малко инфо заслужава ли си да я зема или не .. и защо разбира се ... питам ви това защото от доста време се продава и ми е интересно .. благодаря ви предварително

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Здравеите имам една молба ако някои от вас знае тази кола моля да ми даде малко инфо заслужава ли си да я зема или не .. и защо разбира се ... питам ви това защото от доста време се продава и ми е интересно .. благодаря ви предварително

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

колата е добра много :lol: добре подържана и добре изглеждашта :P

но и за мен е чудно защо не еоценена още :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

колата е добра много :lol: добре подържана и добре изглеждашта :P

но и за мен е чудно защо не еоценена още :D:D

<{POST_SNAPBACK}>

ma4o ми те и моята не я оценят защото хората искат да купуват без пари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko
Отговорено (Редактирано)

StreetStyle не че не я оценяват просто всеки вижда калата на мечтите си по различен начин. Примерно за в твоите мечти ти си представяш така хондата друг по-различно. Разбира се това вобще не значи, че не изглежда невероятно. Но както при новите филми пълни са с невероятни ефекти които те кефят, но филма не ти харесва, книгата ти харесва повече "защо?". Защото във филма режисиора ти натрапва неговото виждане, а когато човек чете книга той си представя идялния за него варянт. Поне аз така си го обяснявам. Пак повтарям колата ти изглежда феноменално лично аз дори и западен толкова красив тунинг рядко се виждал, но лично аз не бих искал това да е моята кола :lol:.

Редактирано от lamerko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

И така за тая кола мога да разказвам много много.Това е бившата ми каличка,която лично аз съм си докарал от Австрия на собствен ход и мога да кажа,че тогава беше перфектна с малко изключения,които бяха отстранени след това.Пич незнам от както е при Заро тая кола как е поддържана но определено колата си заслужаваше,пак казвам сега не знам в какво състояние е.Ако наистина колата ти харесва отиди и я виж.След това ако решиш нещо определено закарай я задължително при Омбре(а той много добре я знае) да я прегледа основно и сам си прецени след това. :lol: Ами засега е това ако имаш някви конкретни въпроси питай.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

И така за тая кола мога да разказвам много много.Това е бившата ми каличка,която лично аз съм си докарал от Австрия на собствен ход и мога да кажа,че тогава беше перфектна с малко изключения,които бяха отстранени след това.

Пич незнам от както е при Заро тая кола как е поддържана но определено колата си заслужаваше,пак казвам сега не знам в какво състояние е.Ако наистина колата ти харесва отиди и я виж.След това ако решиш нещо определено закарай я задължително при Омбре(а той много добре я знае)  да я прегледа основно и сам си прецени след това. :D

Ами засега е това ако имаш някви конкретни въпроси питай.

Успех

<{POST_SNAPBACK}>

продължавам да твърдя ,че не трябваше да я продаваш ама кат не слушаш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

несе разбрахме с момчето .. цената е доста висока .. аз тези пари V-tec ... se prodava .. мерси на всички които се отзоваха на молбата ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ти предварително незнаеше ли колко струва колата.Или очакваш след като се продава дълго време да я купиш за половината от обявената и цена.Като влезеш в магазина или при зъболекаря да не се пазариш нали !Обаче щом ще плащаш кола която се продава от дълго време и ножа до кокъла и извиване на ръцете а.Обявил е цена продавча,или я плащаш или не.Какво има да се разбирате.На мен като ми каже някой "Еми неможем да се разберем" му отговарям,Като не ти се дават пари как да се разберем.Това турско робство е виновно за цялата цигания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

абе момче защо говориш глупосто в момента колкот ои да е хуваба колата иска 6100 за тия пари се зиам в-тек бе а това дали на мен ми отурва или не си е лично моя работа хонда с този мотор влиза под 3000 лв смятам 4е до 6000 6те я направя 2 пути по добра ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)
:cool: hronos "момче " хехехе :lol: абе бате от къв зор питаш за колата като предварително си знаел цената и какъв е двигателя . Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

абе момче защо говориш глупосто в момента колкот ои да е хуваба колата иска 6100 за тия пари се зиам в-тек бе а това дали на мен ми отурва или не си е лично моя работа хонда с този мотор влиза под 3000 лв смятам 4е до 6000 6те я направя 2 пути по добра ...

<{POST_SNAPBACK}>

даааа то това е мандра за газиран цвик :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer
Отговорено (Редактирано)

Кара: Астра ГСИ и иска Пак Сивик

Аз мисля ,че ЗЛЕ ти се е отразила "Астрата" ! Нищо лично !

6100 за тия пари се зиам в-тек

Докарай ми един....ше го зема веднага на 6000 ! :cool: Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

хехе преди астрата имах същата хонда .. така че незнам но щом казваш явно е така ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

<{POST_SNAPBACK}>

аман от разбирачи с вървежни АСТРИ :D

правил ли си някога тунинг на кола оптичен или силов и ако не си то тогава по добре си трай за цени и кое как за 3000 лв. ще направиш.

не ме разсмивай .по добре разпитай запознай се с нещата и не бързай с крайни изявления .

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

ми да и в момента си карам варвежната астра .. а дали съм правил нещо това е наи лесно да се разбере .. по добре 2 литра пепси от колкото 1.5 хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ми да и в момента си карам варвежната астра .. а дали съм правил нещо това е наи лесно да се разбере .. 

по добре 2 литра пепси от колкото 1.5 хонда

<{POST_SNAPBACK}>

ми тогава иди във форума на ОПЕЛ.

ко прайш тук :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zender

Момчета нещо против опел ли имате? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

<{POST_SNAPBACK}>

нали знаеш за кво бил форда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

ами бих си купил Опел ако ми опрат дуло на пистолет в главата както казва един приятел ма и тогава доста ще си помисля :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Щтом разпитва6 за тая кола на4и та кефи,какво зна4и дали си заслужава?????

Верно има инвалидни за по 4 бона

фарове мига4и (кристални) 350-400 лв,стопове 250,добавките по броните и прагове+боя 500 лв,джанти 500 лв + много мерак и труд.Предполагам има и доста не6та които не виждам на снимката.

Ся ти са изясни малко предполагам.

Пи4 кефа цена няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
:D Осрахте и тази тема :D Няма ли кой да я заключи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

последния опел / върха на немската техника/ го карах 15 дена и не издържах на това творение на швабската марка. опела беше перфектен - на 3 г. и 98000км. - кукла от всекъде и докато го докарам от германи в булгари през романеску, му ипадаха карета, изтърваха амортисори и кви ли не глупости за 1300км. -------- :P:Pе тва беше края на ерата на всички темподобни кокошарници---- тя приключи през далечната 94г. ---------- еееееее а бяхме млади и заблудени--------- :D :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

последния опел / върха на немската техника/ го карах 15 дена и не издържах на това творение на швабската марка. опела беше перфектен - на 3 г. и 98000км. - кукла от всекъде и докато го докарам от германи в булгари през романеску, му ипадаха карета, изтърваха амортисори и кви ли не глупости за 1300км. -------- :P  ;)  е тва беше края на ерата на всички темподобни кокошарници---- тя приключи през далечната 94г. ---------- еееееее а бяхме млади и заблудени--------- :D :D  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

абе незнам обаче германците страшно се дразнят като им кажеш ,че Орела е немска кола. а те самите имат поговорка ,която гласи следното

Всяка кола рано или късно се превръща в ОПЕЛ. :P

но си мисля ,че МИАМОТО е прав засрахме темата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

що бре аз таз червената красавица много я тача и кат отвора темата и първо нея виждам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stoikoff

Абе момце...преди малко се регистрирах тука за да видя ко става по тоя форум , тъй като се кефя на Хонда но карам опел. Итака като гледам човека ви е питал кво мислите за една кола а вие сте го обърнали в неква анти опел тема. Надявам се че в бъдеще ще има по готини неща за четене . Поздрави на всички :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Колеги ...защо имам чувството че няколко "орлета" са решили да се забавляват в нашия форум за наша сметка :D Почнаха изведнъж и случайно да никнат като гъбки след дъжд....заебете я тая тема...просто е безмислена ! Само им правиме кефа на лапетата ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

нямали кои да заключи темата :D че става мармалад :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

моля моля ако обичате не ние опелджиите плуем хонда.имаите малко уважение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

пич споко :D нека да спрем тази тема :P мир :P

няма смисъл от такива спорове :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

<{POST_SNAPBACK}>

пич споко :D нека да спрем тази тема :P мир ;)

<{POST_SNAPBACK}>

точно де, аз какво искам да кажа според теб?

мир и със здраве :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

<{POST_SNAPBACK}>

пич споко :D нека да спрем тази тема :P мир :P

<{POST_SNAPBACK}>

точно де, аз какво искам да кажа според теб?

мир и със здраве ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Опа,тука станало напечено.Докато се занимавам с други неща съм предизвикал безмислени спорове.

Понеже аз първи реагирах по-остро по адрес на неосъщесвената виртуална фантазия на колегата нека се знае.

Не е нужно да се заяждаме с Опелите,ако замълчим за малко можем да чуем ясно как им гният ламарините.

Лека закачка,да не се засягат гостите.

Та така аз реагирах остро понеже колегата Пинокио си знае че колата струва 6100лв. /или колкото Хонда с Витек двигател според него/,но въпреки това иска мнение за колата и отива да я спазари за примерно 4100лв.

Но не се получава този странен Бартер /може да се нарече и Партер/ и колегата разочаровано се оплака.

Колега искам честно да споделиш колко пари му предложи на собственика на Хондата/аз даже и не го познавам м/у другото/.

Поради факта че всеки се опитва да е*е дявола,много ме хваща яд и за това реагирам остро.Много често ми се случват подобни пазрлъци към моята дейност но в друга свера,обикновенно покачвам цената стигне ли се до такива разговори.

Искам да си купя добър Сивик,но не точно Сивик ми нещо ОКОЛО Сивик.

Еми колега кво да ти кажа ти си имаш и в момента нещо Около Сивик,но не точно.

Абе земи си един Витек,айде сега не се парай.По 3000-4000лв.са.

Не искам и аз да се драчиме за глупости.Просто искам да се уважава стойноста която е определил даден продавач,аз ако реша да си купя Опел или Пежо примерно,няма да тръгна да се жалвам по форумите им колко скъпо ми продават определена кола.

На толкова си е оценил колата човека,който има желание ще му ги плати.

Драги4а првилно каза "Кеф Цена Няма"

Айде със здраве.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

Абе земи си един Витек,айде сега не се парай.

<{POST_SNAPBACK}>

точно така !!!

зимай v-tec 125 к.с. за 6800...

мнооо шокарски !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Колега "Zender" ти си бил голяма интрига бе.http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php...6&hl=ХондаЗащо пусна темата,да се разбере как колегата ти не е успял да си купи кола на половин цена ли.Еми преоценена Хонда няма.И защо сме Играчи защото си ценим колите ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Защо пусна темата,

Носи на чорбарите кво са казали левскарите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Абе момце...преди малко се регистрирах тука за да видя ко става по тоя форум , тъй като се кефя на Хонда но карам опел. Итака като гледам човека ви е питал кво мислите за една кола а вие сте го обърнали в неква анти опел тема. Надявам се че в бъдеще ще има по готини неща за четене .

Поздрави на всички  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ти на кои то4но Хонди се кефи6 на тея до 300 000 км ли?????И така като гледа6 не видя ли 4е младежа пита дали си ЗАСЛУЖАВА колата.

Са видя ли ко става тука по тоя форум,сере се зверски 6тот на някой му казали 4е ко4ината му не струвала,па друг са обидил 6тот му наакали марката.

Аджеба аз ко пусна тема във ва6ия форум 4е изкам да цакам неква Астра ама ми е дебела цената ко ли 6е стане А???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zender
Отговорено (Редактирано)

Колеги това тук са безмислени глупости, колегата пита за дадена кола какво ви е мнението вие започнахте да го храните да си кара астрата и да не се занимава с ХОНДИ! Аз познавам някой ваши членове много добре зная какво представляват хондите и никога не съм отричал, че някой от тях ми харесват!Няма смисъл да се нахварляте върху Опелите....колкото вие се грижите за вашите коли толкова и ние от опел клуба! При нас има доста стойносни коли който са правени с много желание, предполагам че и тук е така! :D

Редактирано от Zender

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
Отговорено (Редактирано)

Колеги преди известно време пуснах една тема "Деликатен Апел" в която загатнах че ми се струва че заприличвае на един друг форум.....вече не ми се струва - сигурен съм.Не виждам сега пък какво толкова стана и за какво подкарахте Опел???Имал съм Опел и съм с много добри впечатления...Сега съм съм с Сивик и пак съм с ДОБРИ(ама много :D ) впечатления.... не разбрах за какво като някой си карал опел а питал по безумно неадекватен начин за някоя хонда трябва да почвате да плюете с/у някоя марка съответно някой клуб.За пореден Път се усра темата и е по добре да се заключи... :DИ още един призив да не се приземяваме на нивото на малолетни USER- и ...

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Казахте си го сами - усрахте темата. Невиждам какъв е смисъла да почва да се говори за нещо (в случая Опел), само защото сте видяли в инфото на някой, без дори той самия да споменава въпросното нещо (т.е. Опел).Колеги Хондаджии - че караме Хонди и им се кефим - спор няма. Обаче по някой път лекинко е усирате с късогледството и тъпотията си ! Има една приказка - "ако можеш помогни, ако не - не пречи" - в случая много малко от Вас помогнаха с някакъв съвет на човека който питаше за червения Сивик, останалите... ръсите мозък относно цени, опели, фордове... Лошо няма - ръсете си. Пък после се чудете защо хората не искат да пишат в инфото си от кой град са, какво карат, какъв е и що е - като една групичка от Вас драги ми Хондаджиичета го обръщате на чат за щяло и за нещяло. :D Заключвам темата по няколко причини:1-во - на човека му се отговори подобаващо (от Redpower), така че кажи речи смисълта от темата се изчерпа;2-ро - обръща се в безсмислен спор, породен от... нищото (макар че човешката простотия не е въобще "нищо") :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...