Jump to content
dove1

прехвърляне и регистрация на автомобил

Recommended Posts

----прехвърляне на автомобил1 . Прави се оценка на колата и договор за покупко продажба в два екземпляра при нотариус - по принцип разноските се плащат от купувача.2. отива се в застрахователното дружество и се подава молба от продавача за прехвърляне на полицата на купувача 3. копието от договора се носи в данъчното за отписване на колата ако купувате кола от авто къща, значи тя няма да има номера което пък значи че не може да се движите по пътя ( трябва или с платформа или на теглич да я закарате в кат ) НО ако внимавате за катаджии може и да си я закарате сами до кат като икономисвате кинтите за платформата :ph34r:))).-----регистация в кат1. прави се екотакса и гражданска - 292лв - червения бус пред паркинга на кат ( пламен )2. подават се документите на колата + г.о.и екотаксата на гише -нови автомобили намирасе в ляво от централния вход. Плаща се такса 13лв3. минава се 1 пост - между банката и сградата срещу нея 4. отива се на 4 хале - проверяват се спирачките и номерата на рамата и двигателя5. в същото хале се чака да те извикат на гишетата - плаща се 64 лв за номерата 6. минава се в съседното хале за поставяне на номерата 7 . Край :lol:8. регистрация на колата в дантъчното - в дясно от централния вход , в ксерокса срещу 4лв ти подготвят необходимите документи 9 , качва се на 2 етаж от 6 - 10 гише се подават подготвените документи 10. плаща се данък11. иии газ по пътя като не забравяш да се кефиш на "новата " кола :lol:)))цялата тази галимация я свърших за 1 ден т.е. от 10ч до 15ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско за изчерпателната информация колега :oНо поради това, че втория ти пост е нещо подобно лично смятам, че правиш реклама на " червения бус пред паркинга на кат ( пламен ) "Сори за оФФ-а, лично мнение :ph34r: Честито за новата кола, със здраве да си я караш и безброй безаварийни километри ти пожелавам :lol: Може и да се мернеш на пловдивските сбирки да я видим :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:unsure: сори .не е нарочно , просто на него попаднах тогава :honda: и гледах да свърша колкото се може по - бързо за да яхна хондето. кеф цена няма :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А честита ти кола.Аз в Кат Враца от 9:00 до 16:00 ми отне регистрацията, като не беше регистрация, а прехвърляне.Взеха ми стария талон и след малко ми казват, че новия май няма да стане днес щото нещо там се е преебало и можело да карам там с някаква бележка ида ида на другия ден да си го взема. Козлодуй-Враца 80км, естествено лек скандал и казах, че ще пия едно кафе и като се върна си искам талона. Беше готов в 16:00 и тая на гишето с цялата си наглост ми се хили и вика "трябва да почерпиш".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...