Guest Magnum #1 Публикувано 10 Март, 2006 Утре по обяд са тренировките, неделя от 13:30 е състезанието. Така че малко по-рано се събираме в барчето на Омбре (който не знае къде е, в Сервизи и Магазини има карта)Ама да не дойдете всички, че само 40 места има - и кухнята по-бавно ще прави кебапчетата и ще свърши бирата Изгледите за ХОНДА са добри, дано има и добри резултати! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #2 Отговорено 10 Март, 2006 Ми да си спретнем резервацийки ли кво ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #3 Отговорено 10 Март, 2006 Аз съм си направил резервацийка вече Ще се радвам да ви видя и ще се постарая да останете доволни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 11 Март, 2006 ми ако някой е за МАКЛАРЕН може ли да дойде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 11 Март, 2006 ми ако някой е за МАКЛАРЕН може ли да дойде? <{POST_SNAPBACK}> Добре си дошЕл! Кърпичките, които ми бяха подготвили не влезнаха в употреба, но мисля, че ти ще имаш нужда от тях Така че ще ти ги предостъпя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #6 Отговорено 11 Март, 2006 Не бързай да се радваш пазиме ти ги за утре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 11 Март, 2006 Дидко, колкото ти самия да си ми симпатичен толкова тоя от аватара ти ми е антипатичен а пилците се броят на есен а аз тази година съм си както винаги за MACLAREN но и за HONDA естествено само за Бътан защото онова лаино другото не мога да го дишам (имам предвид бразилския пръдлъо)за мен завинаги ще има само един единствен пилот и той се казва Аертон Сена .аз поне гледам Ф1 от 1985 и винаги ще си остана за тези който съм избрал като дете. а те са РОН ДЕНИС и компанията МАКЛАРЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 12 Март, 2006 само за Бътан <{POST_SNAPBACK}> Така като гледам, нищо чудно към средата на сезона да го менкат с Антъни Дейвидсън Относно тоя от аватара ми, колкото повече стартове кара, толкова по-малко му остава до края на кариерата, така че споко А ако е само заради снимката, скоро ще я сменя с по-хубава, на която е по-симпатичен :хондарулез: :Феррари_също_рулез: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #9 Отговорено 12 Март, 2006 състезанието беше много добро можеше и трето място да докопаме ама пак е добре важното е че шуми не е първи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #10 Отговорено 12 Март, 2006 Днес имаше един победител за мен и той се казва Райконен.Цялата Варненска група която се бяхме събрали вълагахме големи надежди и на онова камикадзе Сато,но.........Лично аз съм доволен от Бутона.Тепърва сезона започва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #11 Отговорено 12 Март, 2006 скоро ще я сменя с по-хубава, на която е по-симпатичен :хондарулез: :Феррари_също_рулез: <{POST_SNAPBACK}> кво му е бе нищо му няма на снимката само дето се поизложиха с бътън .малко съм разочарован от двамата , но все пак е само началото.яд ме е че алФонсо е първи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #12 Отговорено 12 Март, 2006 състезанието беше много добро можеше и трето място да докопаме ама пак е добре важното е че шуми не е първи <{POST_SNAPBACK}> ПОДКРЕПЯМ изцяло! Наистина днеска беше много добро състезание, имаше и изпреварваня много и интрижки, а и Бътан летеше, само Баричело не знаеше още къде се намира, а Райконен извади малко късмет с тактика и така то взе че стана една! Като заключение важното е че тая година хондите летят и аз лично от днеска официално се отписвам от макларън и временно минавам за Бътан и хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 12 Март, 2006 състезанието беше много добро можеше и трето място да докопаме ама пак е добре важното е че шуми не е първи <{POST_SNAPBACK}> ПОДКРЕПЯМ изцяло! Наистина днеска беше много добро състезание, имаше и изпреварваня много и интрижки, а и Бътан летеше, само Баричело не знаеше още къде се намира, а Райконен извади малко късмет с тактика и така то взе че стана една! Като заключение важното е че тая година хондите летят и аз лично от днеска официално се отписвам от макларън и временно минавам за Бътан и хонда! <{POST_SNAPBACK}> и намен много ми хареса днешното състезание и вече ставам фен на Ф-1 и естествено на Хонда екипа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #14 Отговорено 13 Март, 2006 Аз така я разбирам F1 - квалификация с отпадане, мощно състезание и хондаджии за публика. Тази неделя сутринта пак сме при Омбре и пак такова състезание да има! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #15 Отговорено 13 Март, 2006 Състезанието беше СУПЕРжалко че не отскочих при Омбре Райконен, просто ме изкефи максимално. Е, Шуми не взе първо място, но пък и не си даде лесно лидерството. Хондите пък се държаха доста мъжки, само дето не разбрах дали Барикело имаше някакъв проблем, щото се държа подобаващо и изведнъж почна да изостава.......Абе чака ни много интересен сезон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #16 Отговорено 13 Март, 2006 само дето не разбрах дали Барикело имаше някакъв проблем, щото се държа подобаващо и изведнъж почна да изостава....... Абе чака ни много интересен сезон <{POST_SNAPBACK}> изгубил една предавка бътън пък изгубил съединителя на старта, но се върна и го намери, и направи добро състезание. за съжаление беше в трафик точно когато трябваше да прави добри обиколки. успя 2 пъти при това да изпревари Монтоя, и се нареди зад Райконен докато още беше с добра работа на гумите - но е трудно да се изпреварва, когато колите са почти изравнени. въпреки че райконен вече беше с доста изхабени гуми, с 2 чифта изкара цялото състезание. евала и на него - от последен, на стълбичката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #17 Отговорено 14 Март, 2006 (Редактирано) Много жалко че моя отбор Bmw Sauber не се представиха добре. Редактирано 14 Март, 2006 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове