Jump to content
Guest Magnum

Формула 1

Recommended Posts

Guest Magnum

Утре по обяд са тренировките, неделя от 13:30 е състезанието. Така че малко по-рано се събираме в барчето на Омбре (който не знае къде е, в Сервизи и Магазини има карта)Ама да не дойдете всички, че само 40 места има - и кухнята по-бавно ще прави кебапчетата и ще свърши бирата :ph34r:Изгледите за ХОНДА са добри, дано има и добри резултати!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ми да си спретнем резервацийки ли кво ли :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Аз съм си направил резервацийка вече :o Ще се радвам да ви видя и ще се постарая да останете доволни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ми ако някой е за МАКЛАРЕН може ли да дойде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

ми ако някой е за МАКЛАРЕН може ли да дойде?

<{POST_SNAPBACK}>

Добре си дошЕл! :D

Кърпичките, които ми бяха подготвили не влезнаха в употреба, но мисля, че ти ще имаш нужда от тях :P Така че ще ти ги предостъпя! :o:D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Не бързай да се радваш :D пазиме ти ги за утре :o:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Дидко, колкото ти самия да си ми симпатичен :D толкова тоя от аватара ти ми е антипатичен :lol: а пилците се броят на есен а аз тази година съм си както винаги за MACLAREN но и за HONDA естествено само за Бътан защото онова лаино другото не мога да го дишам (имам предвид бразилския пръдлъо)за мен завинаги ще има само един единствен пилот и той се казва Аертон Сена .аз поне гледам Ф1 от 1985 и винаги ще си остана за тези който съм избрал като дете. а те са РОН ДЕНИС и компанията МАКЛАРЕН :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

само за Бътан

<{POST_SNAPBACK}>

Така като гледам, нищо чудно към средата на сезона да го менкат с Антъни Дейвидсън ;):D:fun:

Относно тоя от аватара ми, колкото повече стартове кара, толкова по-малко му остава до края на кариерата, така че споко :lol: А ако е само заради снимката, скоро ще я сменя с по-хубава, на която е по-симпатичен :D;)

:хондарулез: :Феррари_също_рулез: :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

състезанието беше много добро можеше и трето място да докопаме ама пак е добре :lol: важното е че шуми не е първи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Днес имаше един победител за мен и той се казва Райконен.Цялата Варненска група която се бяхме събрали вълагахме големи надежди и на онова камикадзе Сато,но.........Лично аз съм доволен от Бутона.Тепърва сезона започва :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

скоро ще я сменя с по-хубава, на която е по-симпатичен :D:P

:хондарулез: :Феррари_също_рулез: ;)

<{POST_SNAPBACK}>

кво му е бе нищо му няма на снимката само дето се поизложиха с бътън :lol: .малко съм разочарован от двамата , но все пак е само началото.яд ме е че алФонсо е първи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

състезанието беше много добро

можеше и трето място да докопаме ама пак е добре :P

важното е че шуми не е първи

<{POST_SNAPBACK}>

ПОДКРЕПЯМ изцяло! :lol:

Наистина днеска беше много добро състезание, имаше и изпреварваня много и интрижки, а и Бътан летеше, само Баричело не знаеше още къде се намира, а Райконен извади малко късмет с тактика и така то взе че стана една! ;)

Като заключение важното е че тая година хондите летят и аз лично от днеска официално се отписвам от макларън и временно минавам за Бътан и хонда! :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

състезанието беше много добро

можеше и трето място да докопаме ама пак е добре :P

важното е че шуми не е първи

<{POST_SNAPBACK}>

ПОДКРЕПЯМ изцяло! :D

Наистина днеска беше много добро състезание, имаше и изпреварваня много и интрижки, а и Бътан летеше, само Баричело не знаеше още къде се намира, а Райконен извади малко късмет с тактика и така то взе че стана една! :lol:

Като заключение важното е че тая година хондите летят и аз лично от днеска официално се отписвам от макларън и временно минавам за Бътан и хонда! ;):D

<{POST_SNAPBACK}>

и намен много ми хареса днешното състезание ;)

и вече ставам фен на Ф-1 :D и естествено на Хонда екипа :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Аз така я разбирам F1 - квалификация с отпадане, мощно състезание и хондаджии за публика. Тази неделя сутринта пак сме при Омбре и пак такова състезание да има!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Състезанието беше СУПЕРжалко че не отскочих при Омбре :lol:Райконен, просто ме изкефи максимално. Е, Шуми не взе първо място, но пък и не си даде лесно лидерството. Хондите пък се държаха доста мъжки, само дето не разбрах дали Барикело имаше някакъв проблем, щото се държа подобаващо и изведнъж почна да изостава.......Абе чака ни много интересен сезон :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

само дето не разбрах дали Барикело имаше някакъв проблем, щото се държа подобаващо и изведнъж почна да изостава.......

Абе чака ни много интересен сезон  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

изгубил една предавка

бътън пък изгубил съединителя на старта, но се върна и го намери, и направи добро състезание. за съжаление беше в трафик точно когато трябваше да прави добри обиколки.

успя 2 пъти при това да изпревари Монтоя, и се нареди зад Райконен докато още беше с добра работа на гумите - но е трудно да се изпреварва, когато колите са почти изравнени. въпреки че райконен вече беше с доста изхабени гуми, с 2 чифта изкара цялото състезание. евала и на него - от последен, на стълбичката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Отговорено (Редактирано)
Много жалко че моя отбор Bmw Sauber не се представиха добре. :ph34r: Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...