Guest greenwather #1 Публикувано 9 Март, 2006 идеята ми е ако някой от вас разбира да ми направи няколко примерни модели на таратайката ,че мисля да и правя външен вид ,защото в тази посока съм изостанал и като гледам radio mana започвам да му завиждам (благородно разбира се ) . Така че очаквам все някой да откликне на молбата ми . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #2 Отговорено 10 Март, 2006 идеята ми е ако някой от вас разбира да ми направи няколко примерни модели на таратайката ,че мисля да и правя външен вид ,защото в тази посока съм изостанал и като гледам radio mana започвам да му завиждам (благородно разбира се ) . Така че очаквам все някой да откликне на молбата ми . <{POST_SNAPBACK}> еми аз що годе разбирам...правил съм си гъзариики на мойта..да вида как седят....сега не перфектно но колкото да придобия представа...мога да пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #3 Отговорено 12 Март, 2006 Аз се занимавам с Photoshop, ако искаш даже мога да ти пратя примерен PC-тунинг на един Fiat Brava съм правил... ако искаш, ще ти пратя да видиш дали те устройва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 12 Март, 2006 Аз се занимавам с Photoshop, ако искаш даже мога да ти пратя примерен PC-тунинг на един Fiat Brava съм правил... ако искаш, ще ти пратя да видиш дали те устройва <{POST_SNAPBACK}> ами прати ми на greenwather@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #5 Отговорено 12 Март, 2006 Еееее сподели с народа де Все пак всички сме любопитни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #6 Отговорено 12 Март, 2006 е добре прати ги тук за по любопитните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #7 Отговорено 15 Март, 2006 Хах.. ето да видите, не е кой знае какво но бързата работа си е срам за майстора Това е въпросния ФИАТ: А това е тук малка е*авка, ей така за забавление /самта кола не подлежи лесно на промяна, много е ръбата/ : Изразете мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 15 Март, 2006 Хах.. ето да видите, не е кой знае какво но бързата работа си е срам за майстора Това е въпросния ФИАТ: А това е тук малка е*авка, ей така за забавление /самта кола не подлежи лесно на промяна, много е ръбата/ : Изразете мнение <{POST_SNAPBACK}> фиата ми харесва как е станал аз мога да ти пратя снимки на мойта ако искаш да пробваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PROKURORA #9 Отговорено 15 Март, 2006 приятелю и аз имам някоя и друга снимчица и ако искаш мога да ти ги пратя,но незнам как да ги кача,за да ги видят и други маниаци ако желаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #10 Отговорено 16 Март, 2006 Greenwather, пращай ми ги тия снимчици на tmaker@bitex.com, ама трябва да ми кажеш с какво искаш да ти я пробвам да я направя. Какво да и слагам, цвета да й сменям ли и така. PROKURORA, дай ми ги на мен на същия mail тия снимчици, аз ще се погрижа да стигнат до публиката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 16 Март, 2006 Я да се изфукам и аз....2 дена работа, и пак не успях да взема прилично място в класацията на тунинг.бгоказа се че има мнооооого добри там ама и Ролса не е лесен, мамка му английска..... да не говорим 4е беше в някакъв шоу-роом, как съм го местил, само аз си знам..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #12 Отговорено 16 Март, 2006 браво емо, добър е!не само от PGM-Fi разбираш изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #13 Отговорено 16 Март, 2006 Я да се изфукам и аз.... 2 дена работа, и пак не успях да взема прилично място в класацията на тунинг.бг оказа се че има мнооооого добри там ама и Ролса не е лесен, мамка му английска..... да не говорим 4е беше в някакъв шоу-роом, как съм го местил, само аз си знам..... <{POST_SNAPBACK}> Ето знаех си, че ще се изложа Трябва да седна и да се постарая и аз някой ден ама пусто... все не намирам време. Е, greewather виждаш кой трябва да ти прави колата... той си отстоя позицията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mi6o #14 Отговорено 16 Март, 2006 идеята ми е ако някой от вас разбира да ми направи няколко примерни модели на таратайката ,че мисля да и правя външен вид ,защото в тази посока съм изостанал и като гледам radio mana започвам да му завиждам (благородно разбира се ) . Така че очаквам все някой да откликне на молбата ми . <{POST_SNAPBACK}> Разбирам малко от Шопа /фото/ако искаш може да пратиш снимки... и да си поиграя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #15 Отговорено 16 Март, 2006 (Редактирано) ето цвета си остава този но искам да си сложа прагове и да пипна малко броните. Редактирано 16 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mi6o #16 Отговорено 17 Март, 2006 ето цвета си остава този но искам да си сложа прагове и да пипна малко броните. <{POST_SNAPBACK}> ok, свалих снимките на колата, но дай линк да видя какви брони и прагове искаш да сложиш и ще опитам да направя нещо със фотоШопа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #17 Отговорено 17 Март, 2006 etoв този сайт има доста като мойта бракма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #18 Отговорено 30 Март, 2006 абре, никой ли не може да ми помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове