Jump to content
fresh4y

Да пътуваме заедно към НС 2010 в Събота 03.07.2010 г.

Recommended Posts

Момчета аз съм от Казанлък..срещата,както знаете е от другата ни страна на 48 км :D Ние сме 3-4 коли за събота,такамм..който иска да патува със нас да пише да се чакаме на ОМВ в началото на града.. (ОТ ИЗТОЧНАТА СТРАНА) се пада,демек за всички от ... Бургас,Сливен,Ямбол,Нова Загора,Стара загора,Хасково и другите от източната ни страна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега бих се присъединил, но ще тръгвам петък :D

точно затова съм написал събота :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще съм там но колко часа е срещата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз ще съм там но колко часа е срещата :)

ВЪВ 7 ЧАСА В НАЧАЛОТО НА ГРАДА НА СПИРКАТА СРЕЩУ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ОМВ :) на 03.07.2010 г :) около 1 час и 40-50 мин е пътя с нормално каране :) но може да има по натоварено движение по връх Шипка и може и да иде 2 часа :) Редактирано от fresh4y

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм надъхан за събота но този час не е ли малко рано? От Стара Загора съм и тря стана в 6 не е ли рнао като за събота ;). Иначе ако е млко по късно съм с вас ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм надъхан за събота но този час не е ли малко рано? От Стара Загора съм и тря стана в 6 не е ли рнао като за събота ;). Иначе ако е млко по късно съм с вас ;)

ами нз бате към 9 и 30 - 10 да сме там щото ще имаме среща и с едни приятелчета в Габрово ами дали ще е 7 и 30 - 8 се едно ;) като кажете 8 8 да е затова пишем тук да се разберем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз съм за 7и30 до 8 да се чакаме и в 8 да тръгнеме които дошъл дошъл

Редактирано от B7_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за 7и30 до 8 да се чакаме и в 8 да тръгнеме които дошъл дошъл

ОК ЗНАЧИ ОТ 7:30-8:00 СЕ ЧАКАМЕ В НАЧАЛОТО НА КАЗАНЛАК СРЕЩУ ОМВ-ТО В СЪБОТА НА 03.07.2010 Г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си измиете колите :lol: да не се излагаме :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрем колеги ще видя как е групата от СТЗ то и ще се постарая да дойда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде събрахте ли се още мераклий за събота 03.07.2010 г. Събота да патуваме заедно ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ще ви ударя едно рамо да не засрамя "купе" сектата, очаквам Калоянчо да ме подкрепи с купе, взимай малчугана отзад и газ :)А и да не забравя без бате Ачо не тръгвам .

Редактирано от STANCHO 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е нали се разбрахме от 7 и 30 до 8 :hondarulez: там съм утре птивам да плащам парата :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги, бих искал да Ви информирам, че колоната за шествието ще се формира събота в 9 и 30 на Узана. Моля при възможност да съобразите вашето пътуване и да бъдете преди 9 и 30 на Узана за да направим още по-голяма колона. Ще се видим на НС. Поздрави!

Редактирано от ДанчоИванов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7:30 OMV-KAZANLAK 03.07.2010

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата година се чакахме на изхода на Казанлък посока Шипка, след като излезеш от Казанлък на 500 метра от дясната страна има голяма отбивка, предлагам там да се чакаме поради 2 причини: 1. Ще си спестим туткането из града в колона. 2. Можем да се съберем доста повече коли. 3. ако се чакаме там около 7:30 - 8:00 по има вероятност около 9:30 да сме на Узана, в колана се кара доста по бавно(от опита ми миналата година), а и минаваме проход ( че и 2 ако броим узана) Просто предлагам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата година се чакахме на изхода на Казанлък посока Шипка, след като излезеш от Казанлък на 500 метра от дясната страна има голяма отбивка, предлагам там да се чакаме поради 2 причини: 1. Ще си спестим туткането из града в колона. 2. Можем да се съберем доста повече коли. 3. ако се чакаме там около 7:30 - 8:00 по има вероятност около 9:30 да сме на Узана, в колана се кара доста по бавно(от опита ми миналата година), а и минаваме проход ( че и 2 ако броим узана) Просто предлагам.
TEXACO-to ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мястото се променя на изхода на Казанлък посока Шипка, в 7:30 като видите да се мяткат някакви хонди спирайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е по добре защото няма да се бавим из трафика :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм с вас от стз съм ако има някои колега от стз да пише да патуваме заедно към кз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...