Jump to content
Guest OrionBG

Малко въпроси за Prelude

Recommended Posts

Guest OrionBG

ЗдравейтеТова ми е първия пост тук така, че Здравейте на всички! :angry: Смятам да си взимам един Prelude 93 година. 2.0 16v в ушким добро състояние!Интересува ме за какво да внимавам при покупката на този модел? Какви са най честите проблеми при Prelude? Колко ще ми струва смяната на ремъците, маслата и другите там консумативи?Благодаря предварително! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Добър избор!!!И като за начало добре дошъл ! :angry::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

за колко пари ти го дават?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

А, нали се беше надъхал на Celica ...! :ph34r: Още по-добре де, wellcome to the club! :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Здравейте

Това ми е първия пост тук така, че Здравейте на всички!  :ph34r:

Смятам да си взимам един Prelude 93 година. 2.0 16v в ушким добро състояние!

Интересува ме за какво да внимавам при покупката на този модел? Какви са най честите проблеми при Prelude? Колко ще ми струва смяната на ремъците, маслата и другите там консумативи?

Благодаря предварително! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Пи4 аз не знам да имат 4ести проблеми супер си е колата,обслужването е относителна работа зависи от къде пазарува6.Ако въпросния се окаже само на у6ким 4итав 1 мой си продава неговия Прелюд в оригинал 4итав 96-а година 4ерен с вси4ки 6укариий + клима.6е става татко скоро и не6то не му е удобна ве4е.Обслужена кола!!!с каско ЛЕТНИ джанти ;)

Ако прояви6 интерес 4укни му 1 6айба 0888797764 или 0898716982-Марто

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OrionBG

Дават я за около 11хил. но има и доста екстри като оптика, силов тунинг и мултимедия! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Дават я за около 11хил. но има и доста екстри като оптика, силов тунинг и мултимедия! :ph34r:

<{POST_SNAPBACK}>

Колега за по-малко от 11 000 хил. ще купиш на ZnipeR прелюда с 2.3 двигател и квито се сетиш екстри , които не са само заложените в колата !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OrionBG

А той дали я продава? И това 2.3 дали е VTEC версията или не?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OrionBG

Интересна кола! Май имам нов Фаворит!!!! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

<{POST_SNAPBACK}>

Не фаворит , а ходи и я купувай , да не ти я вземат под носа !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

<{POST_SNAPBACK}>

къв фаворит тва е колата

за тея пари читав дали ще си намериш пък тва стрела+12334 ...екстри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

пичове мерси за рекламата :ph34r: , мисля че си е заслужава колата. момчето дойде да е гледа нека и той да каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми то хубаво, но ти с ква кола ша се явиш на гонкоте в Калояново

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

<{POST_SNAPBACK}>

минах в оффроад шампионата

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

<{POST_SNAPBACK}>

минах в оффроад шампионата

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

ако за тва си я разменил почвам антиреклама :o

такава класика да продадеш за тва.............не го одобрявам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OrionBG

Да гледах я!И като махнем на страна, че спойлерите са за ремонт и има доста забелешки по интериора които са поправими, ми хареса! Единственото което ме притеснява е състоянието на силовата част! Мотор и окачване! От една страна двигатела изглежда много добре и си мисля че няма да има проблеми но от друга вече двама ми казват че ще си имам проблеми с тази кола! И то хора на които имам доверие! Ох незнам! Много ми хареса но тези отзиви нещо ме притесняват! До колкото разбрах, по предишния и собственик е бил колегата с S2000-то! Разбрах, че двигатела е бил вънка и приготвен за турбиниране но....! Какво се е случило? Не ме разбирайте погрешно! Колата ми хареса и то много! Но след борба на живот и смърт със сегашната ми кола VW Corrado G60 вече нямам нито пари за пилеене по ремонти нито нерви! Искам Японска кола защото съм чувал че са здрави и като купета и като двигатели! Но ако ми се наложи да ремонтирам постоянно по нещо ще фалирам! Всяка кола се разваля понякога но ако може поне да не е постоянно в бокса за по нещо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

диагностика некаде- обясняваш кви са ти опасенята тва че е бил ваден двигатела(незнам дали е така)само по себе си не е проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

братче ти си решаваш, мотора е абсолютно перфектен и сервизиран от нас, теа хора които са ти го наговорили това единия е "венто" той от яд може да си приказва много неща , както и да е , видях те че не разбираш много от тия неща които те притесняват и ти е простено да си в неведение. Направи това което ти харесва и ти носи удовлетворение, насила никой не те кара да правиш нищо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

двигатела аз ти казах че е подготян за турбиниране, а не че е бил вънка това ще рече че са купени електроника дюзи рейка клапан за бензина бобина и други никога не е слагано турбо и във всеки реномиран сервиз може да се направи диагностика на мотора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

опа ся прочетах и за спойлерите, предната броня е спукана по 2-3 см на 2 места най долу където са и дупките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

опа ся прочетах и за спойлерите, предната броня е спукана по 2-3 см на 2 места най долу където са и дупките

<{POST_SNAPBACK}>

дай лизинг и аз я взимам :lol: нищо че е подготвена за турбо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

ZnipeR: харесва ми отношението ти.ако ти беше някое надъхано дупе с мощна кола щеше да плюеш змии и гущери при такова изказване :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

няма смисъл да ви казвам какво са наговорили на човека направо щях да падна от смях, страхотни семкаджий са се навъдили. тинки оферти на лична :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
:lol: E тоя прелюд верно няма такъв като него, а и Zniper с тия екстри дето го даваш поздрави като цяло за страхотната машина. Ако имаше и сложено турбо е тогава щеше да е неоценима! :DOrionBg, в момента имаш май два варянта - единия е да я вземеш тази машина и постепенно да се убедиш в качествата и, а втория е да вземеш нещо друго и постепенно да осъзнаеш какво си изпуснал. А има и трети варянт, да проучиш нещата, да хванеш някой дето наистина разбира и тогава да правиш покупки. При всички случаи най трябва да се пазиш от втория варянт! Поздрави! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OrionBG

Май сте прави! Наистина много щуротии са ми наговорили! Ще правя покупка скоро май! Само парите да взема! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...