Jump to content
Guest Informer

Странични огледала

Recommended Posts

Guest Informer

Колеги, някой знае ли от къде мога да намеря някакви странични огледала за моя английски сивик с 5 врати. Само, че такива които не се прибират и са закрепени директно за страничната си стойка.Питам понеже ми омръзна да ми крадат оригиналните :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми попитай Mihho :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Колеги, някой знае ли от къде мога да намеря някакви странични огледала за моя английски сивик с 5 врати. Само, че такива които не се прибират и са закрепени директно за страничната си стойка.

Питам понеже ми омръзна да ми крадат оригиналните  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

батенце единственият вариянт е да сложиш M3 style Mirrors....не се прибират и са що годе добри...или въобще някакви спортни огледала....само тряябва да намериш някой магазин кадето да поръчаш преходници ако не намериш направо комплект....иначе да ти кажа само за инфо 1 огледало електрическо от бултрако(другаде не намерих) струва 280 лева :blink::dry::o ....а на мене да сменя и двете ми излезна 100лв с боята :(

ето тука виж Огледала

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Колеги, някой знае ли от къде мога да намеря някакви странични огледала за моя английски сивик с 5 врати. Само, че такива които не се прибират и са закрепени директно за страничната си стойка.

Питам понеже ми омръзна да ми крадат оригиналните  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

батенце единственият вариянт е да сложиш M3 style Mirrors....не се прибират и са що годе добри...или въобще някакви спортни огледала....само тряябва да намериш някой магазин кадето да поръчаш преходници ако не намериш направо комплект....иначе да ти кажа само за инфо 1 огледало електрическо от бултрако(другаде не намерих) струва 280 лева :dry::o:( ....а на мене да сменя и двете ми излезна 100лв с боята ;)

ето тука виж Огледала

<{POST_SNAPBACK}>

Знам за твоите огледала, мернах ги по снимките на хубавицата ти. Точно за това питам конкретно от къде мога да намеря. Иначе от Бултрако вече веднъж ми доставяха за тия 280 лева, обаче е разправия и се чака.

Дай малко повече инфо кое как и къде. Твоите са трепач, по-добри от оригиналните :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Питам понеже ми омръзна да ми крадат оригиналните  :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

батенце единственият вариянт е да сложиш M3 style Mirrors....не се прибират и са що годе добри...или въобще някакви спортни огледала....само тряябва да намериш някой магазин кадето да поръчаш преходници ако не намериш направо комплект....иначе да ти кажа само за инфо 1 огледало електрическо от бултрако(другаде не намерих) струва 280 лева :o;):angry: ....а на мене да сменя и двете ми излезна 100лв с боята :blink:

ето тука виж Огледала

<{POST_SNAPBACK}>

Знам за твоите огледала, мернах ги по снимките на хубавицата ти. Точно за това питам конкретно от къде мога да намеря. Иначе от Бултрако вече веднъж ми доставяха за тия 280 лева, обаче е разправия и се чака.

Дай малко повече инфо кое как и къде. Твоите са трепач, по-добри от оригиналните :P

<{POST_SNAPBACK}>

ми значи взех ги от пловдив за 60 кинта само огледалата....предполагам ще намериш и в софия ако си от там в всеки магазин за автоаксесоари....а преходниците си ги поръчах от Тунинг Центъра в Пловдив за 37 лева и там ми ги сложиха...после тука мойте майстори доизгладих малко раминаващи се ъгли и ги пръснаха червени и заспаха....мисля че ако си набавиш материалите и сам ще ги сложиш :(:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Мерси Mihho. Вече имам някаква идея какво да търся. Ще докладвам резултатите със снимков матерял когато съм готов :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Много лесно намерих от тези универсалните огледала. В София на цар Симеон има почти във всеки магазин в който се продават от тия китайските "тунинг" боклуци.

Комплекта ми излезе 35 лева, може би и по-ефтино могат да се намерят. Регулират се ръчно, малко е дървено, но за тия пари толкова. По нататък мога да се пробвам да ги направя електрически. Имат проста защита против удари (2 пружини) и по две сини 5 ватови лампи за мигачите.

Ето ги:

Публикувано изображение

Следва продължение...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

екстра са за тия кинти, даже и мигачи си имат :o:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Така като гледам са като мойте....ама и планки ще ти тряябват :lol::D ...успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

....ама и планки ще ти тряябват :D  :D ...успех

<{POST_SNAPBACK}>

:bounce:

С малко преправяне всичко си идва на място.

Това което пасва отведнъж винаги е по-скъпичко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Намерих време да кача снимките на домашно направените огледала. Може да ги видите ТУКНакратко процеса е следния. Първо си намирате полиестерна смола, гипс, стъкломат и някакви огледала каквито ви харесват :cry: Тънката част на процеса е да се вземе точен отпечатък от оригиналните стойки и от стойката която отива към огледалото. Аз го направих като ползвах гумите които уплътняват оригиналната стойка, тъй като тя е това което влиза в отвора на вратата.След като направя двата калъпа от гипс (за двете части), отливам първо по-малката част, тази която отива към огледалото и след това я слагам в по-голямата и заливам със смола като пълня със стъкломата където мога.Номера е да се сложи повечко стъкломат защото той придава здравината на отливката.Като е готова отливката пада яко пилене, шкурене и китосване. Накрая се пръска със шприц кит и се шлайфа със водна шкурка 1500-2000 поне и се пръска с боя.Това е, питайте ако нещо не е ясно. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...