Jump to content
Guest viTec

Малко помощ

Recommended Posts

Guest viTec

Колеги моля ви кажете ми колко пари е Аксиалния Лагер за CRX 2 gen защото си намерих един X самоче това му е проблема .....в Благоев Град го продават лилав бил някои знае ли нещо за него .....Благодаря ви предварително :PИ извинете ме за допалнителното ми питане ама мога ли да докарам красавицата до Варна на ход или трябва да я тегля ;);)

Редактирано от viTec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Самия аксиален лагер е около 30 лв.по спомени.Тоя CRX който си намерил модела Del Sol ли е след 93г.с четири кръгли фара,2 по-големи и 2 по-малки.Ако е същия собственика му доста рови по негу и до каде го е докарал никой не знае.А и мисля че неможе да му се има много доверие защото доста странни работи наприказва че мисли да прави по двигатела.А дали ще стигнеш до Варна с него е божа работа.Зависи в какво състояние е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Колата не е Дел Сол Мисля че 2 ген. не е дел сол или се лъжа или :ph34r: а тои ми каза 4е нямала да мога да стигна 6тото не6то 6тяло да грамне ;) затожа моля за савет ама никои не ми обра6та внимание ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

а тои ми каза 4е нямала да мога да стигна 6тото не6то 6тяло да грамне  :)

С тая кола никъде няма да стигнеш :ph34r: Ти кола ли си търсиш или кочина???? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...