Guest Ð�Ñ�кой #1 Публикувано 26 Април, 2004 дали някой може да ме ориентира, колата ми е подготвена перфектно.., готова е за боя, ама баси цените..., умирам...., някой има ли инфо по въпроса..., става дума за Хонда Сивик 3 ген!, сив металик!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jp- #2 Отговорено 26 Април, 2004 Е много относително е колко ще струва. Порпинцип,качествена работа с подготовката,без боята е около 80 лв. на детаил. Разбира се цялостно боядисване не е точно 10 свс 12 детаила х80 лв. А малко по евтино. Зависи влиза ли в цената разглобяване-зглобяване... С една дума има много специфични неща,определящи цената. Просто има цялостно боядисване заедно с подготовката за 350 лв +боя и консумативи(за качество не може и да се мисли)! Един познат така си подготви сам колата и даде 200 лв. само за пръскане на боя и лак. Проблемът там е че ако не стане добре не носят отговорност Все ще изкарат подготовката не както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #3 Отговорено 26 Април, 2004 Ако си ме виждал някаде с моя crx с вишави брони и огледала,иначе е черен хамелеон,не е савсем върха на сладоледа но е приличен.Мога да те заведа при тоя бояджия,ако трябва ще я пипне тук там и ще ти я боядиса за за около 300 лв. без боята.Намира се в Суходол.Имам и друг в лозенец тои ми пръска Шатъла за 200 но не е добре подготвен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове