Jump to content
Guest Някой

боядисване!

Recommended Posts

Guest ��кой

дали някой може да ме ориентира, колата ми е подготвена перфектно.., готова е за боя!!!, ама баси цените..., умирам...., някой има ли инфо по въпроса..., става дума за Хонда Сивик 3 ген!, сив металик!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-

Е много относително е колко ще струва. ;) Порпинцип,качествена работа с подготовката,без боята е около 80 лв. на детаил. Разбира се цялостно боядисване не е точно 10 свс 12 детаила х80 лв. А малко по евтино. Зависи влиза ли в цената разглобяване-зглобяване... С една дума има много специфични неща,определящи цената. Просто има цялостно боядисване заедно с подготовката за 350 лв :o +боя и консумативи(за качество не може и да се мисли)! Един познат така си подготви сам колата и даде 200 лв. само за пръскане на боя и лак. Проблемът там е че ако не стане добре не носят отговорност :D Все ще изкарат подготовката не както трябва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ако си ме виждал някаде с моя crx с вишави брони и огледала,иначе е черен хамелеон,не е савсем върха на сладоледа но е приличен.Мога да те заведа при тоя бояджия,ако трябва ще я пипне тук там и ще ти я боядиса за за около 300 лв. без боята.Намира се в Суходол.Имам и друг в лозенец тои ми пръска Шатъла за 200 но не е добре подготвен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...