Jump to content
Guest eDaniel

Porednata "gadna" Sreshta Na Honda

Recommended Posts

Guest eDaniel

Sreshtata beshe c00l :w00t: kakto vinagi... no otnovo ne mojah da vidia vezdesushtia maniak-founder ADH-Honda.

Kakvo stava choveche??? Zashto ne idvash? Az imam predlojenie za sledvashtia put da kajesh kude da e miastoto na sreshtata i da se suberem tam na kvadratna/krygla masa da govorim za kluba i za Honda v Bulgaria.

Tova, koeto ne mojah da ne zabeleja e che biahme dosta malko hora v sravnenie s predishnata sreshta, na koiato za sujalenie ne mojah da prisustvam. Zashto e taka? Studa li vi plashi? Razstoianieto do St.grad li? Ne vi haresvat sbirkite li??? Daite niakoe mnenie, predlojenie...na koito ne mu haresva neshto kakvo e to. Moje da izliazat dosta originalni idei.

Gotino e che vijdam novi lica... super che ima i jensko prisustvie (da ne si pomilishite neshto... :(). Az lichno v momenta si prikazvam s edin chovek s taxi Honda Civic 3rd gen, iskam da go doveda na sledvashtata sreshta. Ako nameria telefona na staria mi shef shte go navivam i nego... toi imashe bial CRX VT (eba li mu nomera na dvigatelia s izvinenie) 150 hp. Jena mu kara Civic 5th pak bial. V Sofia ima tolkova mnogo fenove - vmesto da stavame poveche mai stavame po-malko - dosta hora, koito sum vijdal na predishnite sreshti gi niama... Zashto be pichove, vsichki li ste na zubolekari, rojdeni dni, pochivki na Havaite i neznam oshte tam kakvo...

Dano nikoi ne se obidi ot gornoto... Evala pravia na hora kato Kicho, Ombre, w1zz4rd, boiko, CiviC, stass (da ne se syrdiat tezi, koito izpuskam - niamam nervi da izbroia vsichki :unsure: ) i drugite, koito poddurjat kluba i idvat vseki put. Ne sum idval na vischki sreshti - propusnah predishnata, no biah bolen i me beshe nalegnal edin murzel - priznavam si. Mnogo sujaliavam (sebe si) za glupavata greshka - sledvashtia put shte doida i s temperatura ako shte... Inache sum otnositelno nov v kluba - fen na Honda sum otdavna, no prosto ne sum znael za takiva sbirki/iniciativi/forumi... S ADH-Honda si pishehme dosta vreme, predi az SLUCHAINO da razbera che ima forum Honda, koito e ot predi da se zapoznaem... Az si pisah s nego pone dva meseca predi tova...

Po sluchaia kazvam - ideiata sus saita (sigurno ne sum purvia, koito go kazva) e mnogo dobra i nadiavam se shte spomogne za budeshteto na kluba. Foruma opredeleno mnogo me radva...dir.bg da doidat da se nauchat ot tuk kak da si napraviat skapania forum. Sujaliavam che oshte ne sum sviknal suvsem s interfeisa - az sigurno sum tup :( .

Moje li da se napravi e-mail hondabg.com??? :rolleyes: Az ne razbiram ot tova za sujalenie? Kakvo e neobhodimo i vuzmojno li e? Naprimer edin Exchange server da obslujva opredelen broi potrebiteli - fenove na honda? Sigurno pod Linux ima oshte po-lesen variant...?! Tova e prosto ideia

M/u drugoto Accord-a na anglichanina beshe nechoveshko gotin... jalko che zakusniah otnovo i ne mojah da go razgledam otvutre - nishto shte razgledam snimkite, koito ste napravili. Viktore, pozdravi za fotoaparatcheto - mnogo e dobro. Az sum fen na Canon i Olympus :)

Niama da pisha poveche za da ne vi otegchavam. Sujaliavam za haos-a v postinga, no iskah da kaja mnogo neshta, ot koito sigurno polovinata sum gi zabravil...

POZDRAVI NA VSICHKI FENOVE!!! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

Dani .. Naprotiv s Vsqka sreshta stavat se pove4e i pove4e posetitelite .. obache .. v4era pak bqha dosta No ti doide 4ak v "XXL"-la .. te golqma 4ast ot fenovete si tragnaha shtoto si imat rabota .. + tova v4era imash izbori i horata sa si zaeti .. ti na pred poslednata sreshta ne beshe .. togava bqha 26 avtomobila i mnogo hora .. sega i zaradi studa i izborite .. malko po malko bqha .. no si beshe pak super .. .. az nemojah da spq cela nosht sled kato Marto me vozi na CRXa .. tova naistina ne e kola . neshto ne opisuemo qko e .. az shte jiveq zada si kupq takava kola .. nemoje da se upishe kvo e useshtaneto ..

Редактирано от w1zz4rd

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

goworihme si wchera s Mark Antony , che wsichkite koli w kluba ne struwat kolkoto onzi gotin accord....dali da ne se prekrastim w Retro Club Honda ? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PtD

Dani .. Naprotiv s Vsqka sreshta stavat se pove4e i pove4e posetitelite .. obache .. v4era pak bqha dosta No ti doide 4ak v "XXL"-la .. te golqma 4ast ot fenovete si tragnaha shtoto si imat rabota .. + tova v4era imash izbori i horata sa si zaeti .. ti na pred poslednata sreshta ne beshe .. togava bqha 26 avtomobila i mnogo hora .. sega i zaradi studa i izborite .. malko po malko bqha .. no si beshe pak super .. .. az nemojah da spq cela nosht sled kato Marto me vozi na CRXa .. tova naistina ne e kola . neshto ne opisuemo qko e  .. az shte jiveq zada si kupq takava kola .. nemoje da se upishe kvo e useshtaneto ..

Чак пък, чак пък... някой път ще те повозя на удобен път, да видиш к'во става като се ръчне истински :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Pozdravqvam vi mom4eta ,hubavo e 4e ste se sabrali , malko- :rolleyes: mnogo pak e dobre ,/ima klubove koito organizirat sre6ti i otidat samo 2-3 4oveka /.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

az lichno se izviniavam che ne mojah da doida ama toia put ne mojah da se izmukna

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

и з съжалявам,че не успях да дойда,но цялата седмица беше много натоварена и не стигна времето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

na men mi e dale4ko da idwam 4esto na sreshtite. moj bi nqkyde kym nowa godina ako se nawiem da odim na planina da dojda i na nqkoq sreshta :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Pozdravqvam vi mom4eta ,hubavo e 4e ste se sabrali , malko- :P mnogo pak e dobre ,/ima klubove koito organizirat sre6ti i otidat samo 2-3 4oveka /.

4 коли и 5-6 човека бяхме на 1-вата среща... ;) Добро начало беше...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

Dani .. Naprotiv s Vsqka sreshta stavat se pove4e i pove4e posetitelite .. obache .. v4era pak bqha dosta No ti doide 4ak v "XXL"-la .. te golqma 4ast ot fenovete si tragnaha shtoto si imat rabota .. + tova v4era imash izbori i horata sa si zaeti .. ti na pred poslednata sreshta ne beshe .. togava bqha 26 avtomobila i mnogo hora .. sega i zaradi studa i izborite .. malko po malko bqha .. no si beshe pak super .. .. az nemojah da spq cela nosht sled kato Marto me vozi na CRXa .. tova naistina ne e kola . neshto ne opisuemo qko e .. az shte jiveq zada si kupq takava kola .. nemoje da se upishe kvo e useshtaneto ..

Eeei - aide be! Ti na poslednata sushto ne doide :P makar che az pak zakusniah :P Dai da ne si vadime kirlivite rizi.best regards ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

Чак пък, чак пък... някой път ще те повозя на удобен път, да видиш к'во става като се ръчне истински :P

Eiiii, az moga li sushto da popitam... ;) Makar i malko nezaslujil :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

dani dani :P .. ne4e se opravdavam de .. no az iskah da doida s koleloto na sreshtata .. bqh bolen i predi tova no misleh 4e v nedelqta shte sam dobre stavam sutrinta i 38.4 ili 38.6 .. nese seshtam to4no .. i nekva gadna magla beshe .. i napravo mi stana losho kato si pomislih 4e nqma da doida .. .. sledvashtiq pat i snqg da ima shte doida s koleloto shtoto sam go napravil mnogo gotino .. li4i si 4e e ot fen kluba na Honda : :P;) .. aa dani za vozeneto .. ako marto se navie da ni vozi i 2mata na vednash .. da znaesh 4e sam si zapluu prednata sedalka ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

dani dani  ;)  .. ne4e se opravdavam de .. no az iskah da doida s koleloto na sreshtata .. bqh bolen i predi tova no misleh 4e v nedelqta shte sam dobre stavam sutrinta i 38.4 ili 38.6 .. nese seshtam to4no .. i nekva gadna magla beshe .. i napravo mi stana losho kato si pomislih 4e nqma da doida ..  .. sledvashtiq pat i snqg da ima shte doida s koleloto shtoto sam go napravil mnogo gotino .. li4i si 4e e ot fen kluba na Honda : :P  ;)  .. aa dani za vozeneto .. ako marto se navie da ni vozi i 2mata na vednash .. da znaesh 4e sam si zapluu prednata sedalka  :P

С кво? Със зелена мазна храчка ли? ;);) Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

С кво? Със зелена мазна храчка ли? ;)  ;)

;););) Хайде да не плюем CRX-a и вместо това да се возим отделно (ако PtD се съгласи де ;) Като сме по един колата ще върви по-добре и освен това никой няма да седи на пейката отзаде - тя е само за деца или за една или две яки туби за да гонят феновете на твоята нова любима марка (w1zz) :P :P

;)

Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...