Jump to content
NIO

Поредната простотия на Българския народ...

Recommended Posts

Все още съм бесен и немога да се стърпя да не напиша какво ми се случи на мен и моята Хондичка... Тази вечер приблизително към 12:30 карам в кв. Света Тройца с 3-ма прятели в колата, минавам под моста на Захарна фабрика и чувам зверски удар по тавана колата. Спирам, отварям си вратата и поглеждам на горе как 4 шибани мангала(най-вероятно) се смеят. За техен късмет успяха да избягат преди да ги хванем. За мой късмет камъка който са хвърлили от моста е ударил крилото, а не по стъклото или тавана. Резултата от това цялото нещо е китосване и пребоядисване. ;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че найстина не са уцелили стъколо или недайси боже да бяхте с отворен шибидах примерно жалко че не сте успяли да ги набарате да им е*ете майките от бой на такива ла*на

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва вече не е нормално! Тъпите копелета са навсякъде, пък било то мангали или българи :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, вярно е невиждана простотия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една засада там в същия час няколко вечери подред и ако имате късмет да ги засечете - приложете лулите за смяна на гуми по второто им предназначение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип боя не е решение, НО в случая е:blink: Причаквате и директно бой по тиквите без никакви обяснения - докато шават. Мама йм долна на такива изроди :):blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

чесно,не е истина,когато и да отрепеш един мангал никога не е късно.е как убаво си беше при бай Тошо,седяха си по махалите.в Пловдив по центъра им беше забранено

Редактирано от W-POWERRRRR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Простотията граници няма......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много селско... ебахти циганите.Мой, пак с малкия дявол си се разминал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз често съм си мислел какво трябва да направиш в тоя момент.по принцип в такава ситуация не трябва да показваш колко си бесен,а е по-добре да се направиш че не си разбрал какво става.така тъпаците няма да бягат,а ще останат да преебат друг.през това време им минаваш в засада и ги смазваш от бой.аз вече така процедирам като карам мотор към някой ненормалник с кола.защото ако му стане ясно какво го чака,не знаеш колко ще изперка.а кола няма как да спреш с мотор и може да стане мармалад.същото важи и за такива типове.теглиш им една майна или още по-добре се правиш че не си разбрал какво е станало.минаваш им в гръб и са твои.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за случката,мой!Дано да ги хванете и ....! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпото е, че не е гаранция, че са цигани. В Дианабад, посред бял ден, седнали трима халипави, на видима възраст 16-18години и си седят. Изведнъж единия става, засилва се срещу идващия рейс, и се прави, че хвърля нещо по него:lol: Бях ей така :lol::lol: Направо не повярвах на очите си, какъв идиот трябва да си, за да го направиш това. После си седна спокоен обратно и почнаха да се хилят тримата... Аз си седях от другата страна на улицата в колата и ги гледах, ама на кой му пука...Много ме е яд в такива случаи, че не мога да отида и да им зашия по един зад вратовете, изрУди такива! :lol: Дано я оправиш бързо колата, а идеята на Наско е добра, според мен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невиждана простотия :lol: Колега, все пак добре, че само с това си се разминал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...