Jump to content
cK1

Търся 2 долни шарнира за Прелюд 4ген, 2.0

Recommended Posts

Ако някой може да предложи нещо добро или поне на нивото на трите 5-ци..Блгдр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз карам 5ген. мисля че шарнирите са по подобен начин даже да не са едни същи. Че при мен беше така историята, също ми ги продаваха със шенкела на цена 1500лв и със моите майстори мислихме и разгледахме те са едни и същи със предните и се избиват от шенкела което е равно на 64лв. Освен това ми говориш за заден долен шарнир нали? Защото се прдават предни отделно. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско за съвета колега...за предни става въпрос..незнам в ако в Плвдивското бултрако момичето на частите се е "пообъркало" , че и предните са с шенкелите. Горните съм ги избивал, защотото тях пък ги продават с горния носач на цена 650 лв бр или нещо подобно, но при слагането на новите им капнахме по една заварка за по-сигурно, незнам с шенкела сигурно пак така трябва...каква марка шарнири са 65 лв...Благдр за отг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами шарнира е закупен от NIPPARTS Варна и марката е на фирмата като цяло съм доволен от техните части а за шарнирите се избиват , от заварка според мен няма нужда и за всеки случай искай съвет и да погледне някой кадърен майстор.Иначе успех с ремонтчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрв, колега MS AUTO....пуснах тема за долни предни шарнири на прелюд 4г., не съм писал отдавна, че ми се роди син...и колицата остана на заден план....давам ти вина...че вече ми дадоха по малки и ги връщах....Благодарско предварително и за майстора, ако може координати някакви да дадеш...JHMBB31400C200228

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...