Jump to content
Guest neo_Civic

Въпроси за английски Civic?

Recommended Posts

Guest neo_Civic

Здравейте, решил съм да си купя Honda Civic.На много места разгледах и попаднах на една оферта за английски Civic.Искам да попитам (най-вече тези, притежават такъв екземпляр) няколко неща:Скъпи ли са частите (в сравнено с японските) и трудно ли се намират ?Каква би трябвало да е цената за модел от 96-97г. 75 к.с. ?Има ли значение от коя страна е внесен Германия, Австрия, Швейцария, Италия ??? ;) Благодаря предварително :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Здравейте, решил съм да си купя Honda Civic.

На много места разгледах и попаднах на една оферта за английски Civic.

Искам да попитам (най-вече тези, притежават такъв екземпляр) няколко неща:

Скъпи ли са частите (в сравнено с японските) и трудно ли се намират ?

Каква би трябвало да е цената за модел от 96-97г. 75 к.с. ?

Има ли значение от коя страна е внесен Германия, Австрия, Швейцария, Италия ???

;)

Благодаря предварително  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ако си карал ХОНДА няма и да се замислиш,дали да купуваш или не!

Цените на частите зависят от това къде и в кои магазини пазаруваш и дали са оригинални или заместители.Колите от Швейцария за мен са най-запазени,но моята е от Италия и съм доволен ...Цените са относителни и зависят от състоянието на колата...За предпочитане е японската,но и английската зглобка е мноооого яка...Разгледай чата и ползвай тарсачката и сте си отговориш на много въпроси.....Много от това което те интересува вече е обсъждано...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СТАНЕШ ХОНДА ФЕН. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Подкрепям напълно колегата darius само че не съм чувал за англииска сглобка от тези години с тези коне може и да има ама да не знам танай-слабият мотор ( то не че има голям избор де) е 1.4 - 90 кончетаЯпонките 6 генерация знам, че имат 1,4 - 75 ама за англииски....Колкото до цената - мися че тръгва от 6500 ако е в добро състояние и не е на инвалид.Айде успех от мен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neo_Civic

Мерси много за поясненията ;)Mисля, че съм допуснал грешка, всъщност колата е 90к.с. 1.4iА цената беше 7800 и след малко уговорки веднага падна на 7200...и е от Италия...(за което познати ми казаха, че местните били големи мърлячи и не си поддържали колите изобщо)А другото, което ме "предупредиха" "познатите" е, че за английските Civic-и изключително трудно се намирали части по купето (дръжки, капаци, калници и т.н. ламарини)Има ли нещо вярно в горните две твърдения? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Части има, лошото е че са на е... си цените.Това за нови и неоригинални.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

не е тук мястото на тази тема, нито предлагаш нещо нито пък търсиш да купиш.има раздел "Общи дискусии" за такива теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Здрасти,аз съм собственик на такава хонда цената около 7000лв.е добра разбира се от състоянието на автомобила.Моя е внесен от Италия и единствено тавана се беше отлепил като са го прали , смених и два предни амортисора, цената им беше около 350лв.комплекта,намерих ги лесно.Имам и предни лагери за главините, които купих 195лв. комплекта ,но не се наложи да ги сменям.Обслужването на ангрернаж и ролки е около100лв с работата.Моето мнение е че цените на резервните части не се различават драстично от други марки автомобили ,единствено ме притесняват калници ,брони , фарове ,но затова съм си направил автокаско.Като автомобил е певъзходен за класа си.Много здрав ,пъргав и икономичен.Пожелавам ти да си намериш добър екземпляр и да се насладиш на марката Хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...