Guest dj_mi6o #1 Публикувано 8 Март, 2006 Тръгвам си сутринта от паркинга пред блока, до мен едно рено на едно ченге-комшия. Малоумника тръгва с газ на задна завърта се и ми обра яко мойта врата с бронята си! Тук във Видин е яко сняг, а той дори и зимни гуми няма, не искам да коментирам уменията му на шофьор, щот цяло лято ту без предна, ту без задна броня.Слиза гледа,аре нема ти нищо-ченге, уж щял някой лев да даде-ама нали знаете....от мъртвец писмо да чакам ? Е дано да е за добро - така или иначе ми предстои да вкарам хондата ми в сервиза за правене и реконструкции. Та една врата в повече??????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #2 Отговорено 8 Март, 2006 що не викна Кат, за да видиш реакцията и най -вече корупцията в системата на МВР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #3 Отговорено 8 Март, 2006 с тези малоумници не можеш да се разправяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 8 Март, 2006 Сори мой,гадна работа.Врата имам споко,ако има6 интерес да сменя6 твоята 6ти я дам на 60 лв необорудвана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #5 Отговорено 8 Март, 2006 Сори мой,гадна работа. Врата имам споко,ако има6 интерес да сменя6 твоята 6ти я дам на 60 лв необорудвана <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за съчуствието все пак. Не ми трябва врата,мойта мога да я оправа. И без това ще оправам ръждички на веждите и др.нещица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове