julian* 0 #1 Публикувано 7 Юни, 2010 Здравейте колеги,четох четох и реших да пусна нова тема. Проблема е следния: установих, че захранването за крушката на единия ми фар загрява. Абе направо си пари, а при другия няма проблеми. С еднакви крушки съм 55W. Отделно, смятам, че фаровете ми светят супер слабо, направо нищо не виждам.Карам сивик 98г. англичанка.Посветвайте ме какво да правя (със нагряването и слабата светлина).Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 7 Юни, 2010 Загряването е от слаба връзка. Почисти и затегни клемите колкото можеш.Слабите фарове са от кофти рефлектори или кофти крушки. Пробвай на Osram night braker, силни са само дето горят малко често. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
julian* 0 #3 Отговорено 8 Юни, 2010 За почистване на клемите ми казаха че имало някакви спрейчета. Знаете ли нещо по въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 8 Юни, 2010 Спрейчетата вършат работа при зацапани повърхности /лош контакт , но малки токове/ , които не са прегрявани - при теб случаят май не е такъв - вероятно имаш промяна в свойствата на материала - омекнал е . Тази промяна в структурата няма как да се компенсира от почистваш контактен спрей - по-добрият вариянт е смяна на куплунга .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 8 Юни, 2010 Точно така - сменяш куплунга и си полираш фаровете. Убеден съм че стъклата ти имат матов цвят, и от там - слабата светлина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #6 Отговорено 9 Юни, 2010 (Редактирано) Моят куплунг направо се беше размазал. ( с тия куплнунги японци/англичани май има какво да учат от германците )Смених го, новият си беше направо с кабелите. Със запояването на кабел за кабел ми беше малко зор, че няма грам място да се работи. Намерих куплунг в магазина на МКомлект на Сливница за жълти стотинки. Редактирано 9 Юни, 2010 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
julian* 0 #7 Отговорено 12 Юни, 2010 Смених куплунга и сложих nightbraker.. много съм доволен Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове