Plevelcho 103 #1 Публикувано 7 Юни, 2010 Май само ние тук си нямаме срещи Ако искате всяка събота на Jocker's-a в 17:00 да се събираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 7 Юни, 2010 Супер е предложението, само, че аз съм все още без моята хондела (чак след месец ще е при мен) а и работното ми време е до 18:30 или 19:30 (през седмицата). Ако ви е удобно да се изтегли с един час напред ще мога да идвам и аз .. пеша ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #3 Отговорено 7 Юни, 2010 Ябадабадуу евала колега за темата, а дано се събирате повече народ, а не само ти и Ники. Като си дойда ше се разпиша и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #4 Отговорено 7 Юни, 2010 Аз ше докарам още един хондаджия с мене, дето хонделата му само го мъчи, че май е за гарнитурка на тиквата ... Та да има за какво да си говориме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 7 Юни, 2010 Аз също може да се вясвам отвреме-навреме Но понеже напуснах града е малко трудно всеки път да съм там. Лично аз предпочитам през седмицата, но понеже не мога да съм редовен ще се опитвам да идвам когато се разберете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #6 Отговорено 8 Юни, 2010 а и работното ми време е до 18:30 или 19:30 (през седмицата).Ники става въпрос за съботите.Освен и ако тогава си на работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #7 Отговорено 8 Юни, 2010 Няма никакъв проблем и от 16:00 ч.Става и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkko 4 #8 Отговорено 11 Юни, 2010 ники ти както винаги се оплакваш нема ми я хондата..... мрън мрън.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #9 Отговорено 11 Юни, 2010 Утре с Брат ми сме там 16:00 в Jocker's-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #10 Отговорено 11 Юни, 2010 Аз няма да мога да дойда, щото съм на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #11 Отговорено 11 Юни, 2010 който дойде е добре дошъл,все пак е първа среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #12 Отговорено 12 Юни, 2010 Еййййй супер, ако ще се събирате кажете къде и кога за да мога да минавам да оплаквам очи с хубави хонди, че моята хондичка я няма вече,но съм фен завинаги....И успех със срещите и дано станат традиция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #13 Отговорено 13 Юни, 2010 Я кажи ти с кое ТТ от двете дето са в Козлодуй си? Онова дето спира покрай мелницата ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #14 Отговорено 14 Юни, 2010 Да, същото..... А другото доколкото знам се продава. Не че това е правилният форум де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #15 Отговорено 15 Юни, 2010 вече един месец го продават 13300ама няма мераклии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #16 Отговорено 22 Юни, 2010 Ще Раздавам стикери,за всички записали се.....понеже аз ще ги получаза националната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #17 Отговорено 9 Юли, 2010 има ли мераклии за утре на Jocker-aot 16:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #18 Отговорено 20 Август, 2010 утре пак сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове