Jump to content
Version84

Информация относно спортни въздушни филтри

Recommended Posts

Здравейте колеги,Прочетох повечето теми относно спортните въздушни филтри и в крайна сметка реших да монтирам такъв в моята хонда.Предварително искам да се извиня ако въпроса се повтаря,вече съм наясно че темата е банална за повечето съфорумници.Колата ми е Civic coupe шеста генерация с двигател D16y8.Вече се запознах с основните производители на такива филтри,но някак не ми се дават 150лв за един филтър.Интересува ме къде във Варна мога да намеря спортен филтър за моя двигател на цена до 80лв. и какъв точно бихте ми препоръчали,възможно ли е на тази цена да намеря достатъчно качествен филтър така че да изпълнява основната си функция,а именно да пречиства входящият въздух.Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се позамислих за един K&N в стандартната кутия, но това което ме отказа напълно освен цената на филтъра беше set-a за почистване, който щеше да се налага да се ползва на 10-15 К и това, че необслужен добре такъв филтър като че ли не е много препоръчителен. Много пари, много обслужване, без мен засега :).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се позамислих за един K&N в стандартната кутия, но това което ме отказа напълно освен цената на филтъра беше set-a за почистване, който щеше да се налага да се ползва на 10-15 К и това, че необслужен добре такъв филтър като че ли не е много препоръчителен. Много пари, много обслужване, без мен засега :newbie:.

Пропуснах да добавя,че ме интересува конусен спортен филтър монтиран извън резонаторната кутия...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...