Version84 29 #1 Публикувано 6 Юни, 2010 Здравейте колеги,Прочетох повечето теми относно спортните въздушни филтри и в крайна сметка реших да монтирам такъв в моята хонда.Предварително искам да се извиня ако въпроса се повтаря,вече съм наясно че темата е банална за повечето съфорумници.Колата ми е Civic coupe шеста генерация с двигател D16y8.Вече се запознах с основните производители на такива филтри,но някак не ми се дават 150лв за един филтър.Интересува ме къде във Варна мога да намеря спортен филтър за моя двигател на цена до 80лв. и какъв точно бихте ми препоръчали,възможно ли е на тази цена да намеря достатъчно качествен филтър така че да изпълнява основната си функция,а именно да пречиства входящият въздух.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #2 Отговорено 6 Юни, 2010 И аз се позамислих за един K&N в стандартната кутия, но това което ме отказа напълно освен цената на филтъра беше set-a за почистване, който щеше да се налага да се ползва на 10-15 К и това, че необслужен добре такъв филтър като че ли не е много препоръчителен. Много пари, много обслужване, без мен засега . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #3 Отговорено 6 Юни, 2010 И аз се позамислих за един K&N в стандартната кутия, но това което ме отказа напълно освен цената на филтъра беше set-a за почистване, който щеше да се налага да се ползва на 10-15 К и това, че необслужен добре такъв филтър като че ли не е много препоръчителен. Много пари, много обслужване, без мен засега .Пропуснах да добавя,че ме интересува конусен спортен филтър монтиран извън резонаторната кутия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове