Jump to content
mezdra

Хонда Сивик автомобила гасне

Recommended Posts

Здравейте Хонда маниациИмам Хонда Сивик 1993, бензин ,хечбек, 1,5 , 16 V , /жабето както е по-известна/.Искам да споделя с вас моя проблем и ако някой знае нщ по въпроса , моля да даде някакво мнение.Преди около 1.5 г започна да ми свети от време на време жълтата лампа на таблото /изобразяваща нщ като помпа , или поне на такова ми прилича/, но след това изгасваше от само себе си - колата работеше без проблем.След това се оказа , че съм карал известно време без антифриз и я дадох на ремонт - смениха гумичките на клапаните , сегментите , гарнитурите на двигателя, шлайфане на главата на двигателя и не знам още какво.След ремонта ме посъветваха да карам колата внимателно , без да я юркам и до 80-90 км/ч в продължение на 1000км за да се разработи там не знам си какво / в момента съм този период/.След като тръгнах да "разработвам колата" и на 30-я км светна въпросната жълта лампа и колата просто изгасна, т.е. има си ток , но не мога да подам гас, няма приток на бензин към цилиндрите.Спрях и веднага колата запали и си продължих пътуването.Изминах 500 км и за това време колата гасна поне 25 пъти.Въпроса ми е какъв може да е проблема и защо колата така гасне?Момчил Иванов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...