Jump to content
Guest Didko

Bahrain Countdown

Recommended Posts

Guest Didko

Имам удоволствието да анонсирам официално предстоящия първи старт за тази година във Ф1. ;) Дали ще получим отговори на многобройните въпроси, които ни вълнуват в началото на новия сезон още в първия старт - едва ли ;) Като дългогодишен зрител ;) мисля, че този сезон наистина, ама наистина ще е много успорван! Топ отборите, които ще са главни действащи лица тази година според мен са HONDA, Renault, McL и може би... Ferrari. Дали Хонда наистина вече са много добри и ще успеят ли да вземат победа, или рутината на Алонсо и Кими ще е водещ фактор поне в първите състезания, предстои да видим тази и следващата седмица, както и през следващите месеци ;) За целта, съклубари и фенове на Ф1, заповядайте в заведението на картинг пистата на Дунев в Студентски Град (София) в събота в 12:00 за да изгледаме тренировките, които тази година са като един малък старт ;) както и на следващия ден (неделя) в 13:00 за да наблюдаваме тазгодишният "Епизод Първи" ;):P За тези, които ще дойдат само за състезанието - офииалния час на старта е 13:30ч Българско време! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

По същия повод аз каня всички Варненци официално да открием сезона от 12:30 в неделя в пицария "Пицарела" до МЕИ-то.От стария екип май само един DJ ще липсва ;) Елате повечко,че на някои от вас им забравих физиономиите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Всичко добре, ами екипа на майните има ли мерак за подобна срещичка за старта? По принцип съм ходел на такива мероприятия на Еко-то след Мото Пфое на бул. Мария Луиза, поне преди имаше кафенце с телевизорче там, скоро не съм проверявал как е. Ако има желаещи да се обаждат! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не е лошо да провериме и да се разберем нещо :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тази вечер с Огнян и Хронос проверихме при Омбре условията как са - добре е. Така че този път ще открием сезона на наш терен а не при жабарите при Дунев.За неразбралите - мястото се променя, при Омбре на 2рия етаж.елате повече!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...при Омбре на 2рия етаж.

елате повече!

<{POST_SNAPBACK}>

Да бъде! :D :ferrarirulez: :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

след първата тренировка нещета изглеждат много добре.....1 36 Anthony Davidson Honda 1:31.353 2 5 Michael Schumacher Ferrari 1:31.751 3 35 Alexander Wurz Williams-Cosworth 1:31.764 4 6 Felipe Massa Ferrari 1:32.175 5 1 Fernando Alonso Renault 1:32.538 6 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 1:32.703 7 37 Robert Doornbos RBR-Ferrari 1:32.926 8 2 Giancarlo Fisichella Renault 1:33.215 9 12 Jenson Button Honda 1:33.226 10 38 Robert Kubica Sauber-BMW 1:33.244 11 15 Christian Klien RBR-Ferrari 1:33.557 12 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:33.577 13 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:33.726

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
А днес на квалификацийте М. Шумахер :o спечели!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

О, Богове! Май няма да е "Епизод първи", а ще е "Завръщането на Джедаите!" :D:o :ferrarirulez: :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Той в същност е четвърти ама нема значение. Важно е че пропускаш един епизод :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Няма как и аз да не се включа :D честито на всички Фераристи и на Шумахеристите като мен също :o Дано тази година имаме повече поводи за радост, както от М.Ш. така и от страна на Хонда :P абе мисля че добре се получи квалификацията, дано тази година е по интересна формулата че да не псуваме - както тези който даваме по 100 - ци евра за билети и състезания така и всички останали пред телевизорите. ;) И нека по добрия да победи. :D п.с. Както казват в Карт сериите - дано да няма катастрофи и всичко да е ок, но ако все пак стане нещо то нека да е пред нас :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

О, Богове! Май няма да е "Епизод първи", а ще е "Завръщането на Джедаите!" :D:lol: :ferrarirulez: радоста ще е кратка :D утре ще сте на друго мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stayllisimo

Kвалификацийте са доста по-интереснив сравнение с миналогодишните,дано и със състезанията да е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

О, Богове! Май няма да е "Епизод първи", а ще е "Завръщането на Джедаите!"  :D  :lol:

:ferrarirulez: 

радоста ще е кратка :D

утре ще сте на друго мнение

<{POST_SNAPBACK}>

ще поживеем ;) ще видим :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Топ отборите, които ще са главни действащи лица тази година според мен са HONDA, Renault, McL и може би... Ferrari.

<{POST_SNAPBACK}>

Брех! Умен човек го е писал това горното :cool:

Много интересна формула с много изпреварвания! За мен лично изненадите от първия старт са няколко, а именно - доброто представяне на Ферари (като дори лично те не вярват колко са напред), невероятния първи старт на Нико Розберг и не на последно място отвратително слабото представяне на TOYOTA. Кими и Хонда не ме изненадаха с нищо. Кими заложи на твърди гуми и 1 бокс, като това всъщност беше единствения начин да се добере до челото. Не си мислете, че ако беше тръгнал първи с тази стратегия щеше да затвори всички с обиколка :lol: Но немога да отрека - направи диво каране! Не знам колко е настъпвал колата, но дано не й е вземал здравето. Ако издържи в Малайзия с този двигател, бих заложил на негова победа! Относно Хонда, може би очаквах повече... :lol: Рендетата са прилично силни... Относно Ферари, чак не ми се вярва да са се върнали в играта :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
Колеги вчерашното състезание беше направо страхотно!!! Радван се че интригата във Ф1 се завърна!!! Всичките пилоти се представиха добре ( с малки изключения разбира се) и съм сигурен че и останалата част от сезона ще е много вълнуваща!!! Надявам се че и любимата марка ще има повече успехи тази година с двата отбора в кервана! Дженсън Бътън направи страхотно състезание и задминавайки Х.П. Монтоя заслужено се качи на 4-то място!!!:lol::lol: Надявам се да имаме повече успехи занапред :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Дженсън Бътън направи страхотно състезание и задминавайки  Х.П. Монтоя заслужено се качи на 4-то място!!!

<{POST_SNAPBACK}>

2 пъти го задмина при това!

но направиха кофти старт, единия с проблем със съединителя, другия със скоростите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

В неделя ще се събираме ли за F1.Преди малко разбрах че старта е от 8.30ч сутринта.Много рано нещо,тия пилоти докато се разсънят то ще свърши състезанието. :ebanjeee::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

В неделя ще се събираме ли за F1.

Преди малко разбрах че старта е от 8.30ч сутринта.

Много рано нещо,тия пилоти докато се разсънят то ще свърши състезанието.

:bounce:  :ebanjeee:

<{POST_SNAPBACK}>

Споко, доколкото разбрах те там в Малайзия си лягат рано и рано стават :drunk:, ама в неделя сутрин да не стане така че феновете да го проспиме, дано да има пак разни интересни работи и бързи хонди, че да ни държат будни! :balloon:

ПС: Ако нещо случайно се уговаряте за старта въпреки ранния час, дайте пак една тема и ако може ще дойдеме още хора! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ауу ше стане тъпканица :hondarulez: Аз като най-дребен си запазвам място на 1 ред :ebanjeee: И се гответе, ще си нося стреличките :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...